• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.07.2016

10:23

KERN: Napad u Nici napad na evropske vrednosti!

Vesti

KERN: Napad u Nici napad na evropske vrednosti!

Podeli vest

Austrijski kancelar Austrijski kancelarnajoštrije je danas osudio teroristički napad u Nici i ocenio da je to napad na evropske vrednodsti


Ovaj varvarski akt, u kojem je poginulo toliko ljudi, ispunjava nas tugom i zaprepašćenošću. Naše misli su sa žrtvama i njihovim porodicama i u potpunosti smo solidarni sa Francuskom - navodi se u zajedničkom saopštenju Kerna i šefa poslaničkog kluba vladajuće Socijaldemokratske partije Austrije (SPO) Andreasa Šidera.

(VIDEO/FOTO) SVEDOK TERORISTIČKOG NAPADA U NICI: Pojavio se ogroman kamion, A ONDA JE POČEO POKOLJ, TELA SU BILA SVUDA...

Napad u Nici je napad na "naše vrednosti, toleranciju, ljudskost i demokratiju, koji ima za cilj sve koji se želažu za miroljubiv suživot", uveren je Kern.

On je naglasio da je poruka posle ovog napada da međunarodna zajednica neće dozvoliti da mržnja i nasilje unište osnovne vrednosti.


(VIDEO) UŽAS NA ULICAMA NICE: Kamion uleteo u masu i gazio redom, najmanje 84 mrtvih!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragisa

pre 7 godina

Kakve su to evrposke vrednosti, gej brakovi, pedofilija, izazivanje ratova, svrgavanje legalno izabranih vlada, oduzmanje teritorija BOMBARDOVANJEM, UCENJIVANJE DRUGIH DRZAVA, jesu li to vase vrednosti, bolesni skotovi.Kad pocnete da zivite i cenite tudje zivote , da ne radite sve ovo sto radite onda mozete da pricate o vasim vrednostima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija