• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kreativnisvetbalkana.net

22.12.2016

18:54

(VIDEO) KO JE SERGEJ ŠOJGU: Putinov prvi vojnik i ličnost od poverenja, ČOVEK BROJNIH TALENATA!

Vesti

(VIDEO) KO JE SERGEJ ŠOJGU: Putinov prvi vojnik i ličnost od poverenja, ČOVEK BROJNIH TALENATA!

Podeli vest

On je gitarista, slikar, poliglota, kolekcionar, vatreni fudbalski i hokejaški navijač, čak i stručnjak za istoriju. Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je čovek brojnih talenata, pišu ruski mediji

On je gitarista, slikar, poliglota, kolekcionar, vatreni fudbalski i hokejaški navijač, čak i stručnjak za istoriju. Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je čovek brojnih talenata, pišu ruski mediji.

Kad se ne bavi gorućim pitanjima – borbe protiv takozvane Islamske države u Siriji, napetim odnosima s NATO savezom ili generalno politikom u zemlji, ruski ministar obrane Sergej Šojgu, čovek od poverenja ruskog predsednika Vladimira Putina, uživa u svojim hobijima.

ŠOJGU: Srbija na delu dokazala spremnost da pomogne!

Šojgu je inače najdugovječniji ruski funkcioner u post sovjetskoj eri, a u sve to vreme služio je na vrlo važnim državnim funkcijama, uključujući i ministarstva za hitne intervencije te kao guverner moskovske regije.

Ipak, kad Sergej Šjogu (61) ne radi, opušta se uz svoje brojne hobije.

fakti.org

Šojgu je otac dve ćerke i vatreni fudbalski hokejaški navijač. Izrazito voli da slika. Šojgu je i vatreni kolekcionar srednjevekovnog naoružanja, poput mačeva, samurajskih mačeva i bodeža. Stručnjak je za rusku istoriju, odnosno period istorije vezan za vladavinu Petra Velikog.

ŠOJGU ČEKA VUČIĆA U MOSKVI: Vojno MOĆNA Srbija je garant mira!

Vešt je svirač gitare i tečno govori čak devet svjetskih jezika, uključujući engleski, japanski, kineski i turski.

DAČIĆ: Dogovor Vučića i Šojgua - ISTORIJSKI!

Šojgu je rođen 21. maja 1955. godine u Čadanu, u pokrajini Tuva. Otac mu je bio pripadnik domorodačkog tuvanskog stanovništva, a majka Ruskinja. Često se vraća u svoj rodni kraj kako bi se opustio.

(VIDEO) ZASTRAŠUJUĆA VEŠTINA RUSKIH SPECIJALACA: Elitni Putinovi borci snimljeni tokom akcije u Siriji!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rossia

pre 7 godina

Сергеј Шојгу је руски патриота и велики пријатељ Србије и српског народа.

Car

pre 7 godina

Verni patriota dokazani rodoljub covek od poverenja da je nama bar jedan ovakav ali nazalost nema

vlada

pre 7 godina

On je čovek velike odgovornosti, s obzirom na vojne potencijale, a predsednik Rusije bira najbolje! Jel dovoljno?

milena

pre 7 godina

Gomila naših u skupštini nezna ispravno da govori ni srpski.

Tikabot

pre 7 godina

Pa i liči na slikara i poliglotu, kao što Putin liči na državnika

Ljubo

pre 7 godina

Buduci presednik Rusije ,posle Putina .Sa srecom da docekas gospodine.

gajo

pre 7 godina

sad svi u red kod tattu majstora i tetovirati rame ili podlakticu ovim tipom posto vise ne sluzimo vojsku.

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija