• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

28.06.2017

12:30

VATROGASCI SE NAŠALILI S GRADONAČELNKOM, sad mu preti POTPUNO SLEPILO!

Vesti

VATROGASCI SE NAŠALILI S GRADONAČELNKOM, sad mu preti POTPUNO SLEPILO!

Podeli vest

Neumesna šala mladih vatrogasaca-dobrovoljaca u Poljskoj, koji su smislili da gradonačelnika jednog mesta na zapadu zemlje poliju vodenim topom, izrodio se u pravu tragediju - kontaktna sočiva su mu povredila oči i lekari se sada bore da mu očuvaju vid makar na jednom oku


 

Gradonačelnik Marek Cebula po službenoj dužnosti učestvovao je u proslavi lokalnih vatrogasaca u Radnjici i u odbojkaškom revijalnom turniru, a u atmosferi opšteg veselja uveče odjednom su mu prišla dvojica mladih vatrogasaca, uhvatila ga između sebe, a treći ga ja polio mlazom iz vodenog topa sa vatrogasne cisterne pravo u lice.

- Lice gradonačelnika preplavila je krv. Voda mu je izbila kontaktna sočiva iz očiju - kazao je jedan od očevidaca glupe šale sa subotnje proslave, javlja danas poljska televizija TVN24.

Gradonačelnika su odmah prevezli u bolnicu gde su ga zbrinuli lekari i bore se da mu povrate na oba oka vid, pošto na jedno za sada ne vidi, dok na drugom moraju da šiju kapak.

- Taj vodeni top šalje mlaz od 2.000 litara vode u minutu. To je ogroman pritisak koji seče kao žilet. Jako je opasno za ljude da se nađu u blizini te opreme. Jako je efikasan taj mlaz za borbu sa požarom, ali izuzetno je opasan za one koji ne umeju njime da rukuju - rekao je šef regionalne dobrovoljne vatrogasne straže Edvard Fedko.

"Šaljivdžije" koje su umalo potpuno oslepile gradonačelnika čeka kazna, iako se prema izjavama svedoka pokazalo da nisu oni sami došli na tu ideju, već ih je nagovarao jedan od starijih iskusnih vatrogasaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija