• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

17.07.2020

20:30

(FOTO) ANGELA MERKEL RADNO PROSLAVILA 66. ROĐENDAN! Pokloni stizali sa svih strana, A EVO ŠTA JE ONA PORUČILA!

Vesti

(FOTO) ANGELA MERKEL RADNO PROSLAVILA 66. ROĐENDAN! Pokloni stizali sa svih strana, A EVO ŠTA JE ONA PORUČILA!

Podeli vest

Nemačka kancelarka Angela Merkel puni danas 66 godina, a rođendan provodi radno, u Briselu na prvom samitu lidera "licem u lice" od izbijanja pandemije koronavirusa kako bi utanačili plan vredan stotine milijardi evra za oporavak njihovih ekonomija

Na početku samita lideri su joj čestitali rođendan. Francuski predsednik poklonio je kancelarki nekoliko flaša belog burgundskog vina, prenose nemački mediji.

Bugarski premijer Bojko Borisov poklonio je Merkelovoj tradicionalnu srebrnu flašicu sa bugarskim ružinim uljem.

Foto: Tanjug


(VIDEO) GDE DA IDEM SADA?! Ovaj snimak Angele Merkel u Briselu POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Italijanski premijer Ðuzepe Konte slikao je kancelarku sa portugalskim premijerom Antonijem Koštom koji takođe danas slavi 59. rođendan.

Foto: Tanjug

Predsednik Evropskog saveta poželeo je Merkelovoj i Košti srećan rođendan a danskoj premijerki Mete Frederiksen koja se udala u sredu sve najbolje u braku.

Foto: Tanjug

Mediji prenose da je Frederiksen tri puta menjala planove za venčanje: zbog izbora, epidemije korona virusa i današnjeg samita.

- Put na Medeni mesec na samit EU u Briselu - poručila je ona preko Tvitera uz selfi iz aviona pred dolazak u Brisel.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija