• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.08.2020

07:48

UŽAS! DEVOJČICU U HOTELU SILOVALO 30 MUŠKARACA! 9  tinejdžera, ispred vrata čekali red

Vesti

UŽAS! DEVOJČICU U HOTELU SILOVALO 30 MUŠKARACA! 9 tinejdžera, ispred vrata čekali red

Podeli vest

Devet tinejdžera je među 11 ljudi uhapšenih nakon što je navodno devojčicu (16) silovalo čak 30 muškaraca u hotelu u Izraelu.

Dvojica muškaraca od 27 godina uhapšena su prošle nedelje i optužena da su glavni osumnjičeni u navodnom incidentu koji se dogodio u hotelskoj sobi u gradu Eilat.

Tokom vikenda uhapšeno je još devet tinejdžera, koji navodno imaju 17 godina, zbog napada koji se dogodio 12. avgusta.

Svedoci tvrde da je do 30 muškaraca učestovalo u grupnom silovanju, prenosi britanski Miror.

Foto: Shutterstock

Među dokazima koji potvrđuju tvrdnju devojčice da je silovana nalazi se i snimak nadzorne kamere na kojem se vide muškarci kako čekaju u redu ispred hotelske sobe.

Uhapšen je i menadžer hotela zbog opstruisanja istrage i zato što nije sprečio zločin.

Policija je rekla kako navodna žrtva nije odsela u hotelu, ali je tamo otišla na piće sa prijateljima.

Navodno je odvedena u sobu u ošamućenom stanju.

Jedan od osumnjičenih rekao je policiji da je 30 muškaraca imalo odnos sa devojkom, ali je on tvrdio da je seks bio saglasan. Policija je uhapsila osumnjičenog pošto je pronašla snimak navodnog napada i poruke u telefonu silovane devojke.

Žrtva je prijavila zločin prošlog petka, a ceo slučaj privukao je veliku pažnju domaće javnosti.

Na ulice Izraela i Jerusalima izašli su aktivisti koji su protestovali protiv nasilja nad ženama.

Držali su plakate na kojima je pisalo da "više neće da ćute".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija