• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra/S. Markov

15.03.2021

18:43

AMERIČKI ATLANTSKI SAVET DAO ZADATKE RUSKOJ VLADI NAKON SVRGAVANJA PUTINA! Predati nuklearno oružje, raspustiti FSB, uništiti Vojsku i RPC... DA LI SU OVI NORMALNI?!

Vesti

AMERIČKI ATLANTSKI SAVET DAO ZADATKE RUSKOJ VLADI NAKON SVRGAVANJA PUTINA! Predati nuklearno oružje, raspustiti FSB, uništiti Vojsku i RPC... DA LI SU OVI NORMALNI?!

Podeli vest

Američki Atlantski savet objavio je svoje viđenje programa nove ruske vlade nakon svrgavanja Putina i njegovog tima

Autori su Leonid Gozman i Anders Oslund. A ima tamo svega.

Raspuštanje Federalne službe bezbednosti. Ukidanje položaja predsednika Rusije, sa prelaskom na parlamentarnu republiku.

Generalno, autori su se odlučili za  isto ono što je (sa Zapada) obećano Ukrajini i Belorusiji. Šteta je što se nisu odlučili da iznesu istinu.

Jer, otuda se u stvari planira:

1. Uzeti pod kontrolu NATO-a rusko nuklearno oružje.
2. Prevesti sve najvažnije sektore ruske ekonomije pod kontrolu zapadnih korporacija. Naftu i gas pre svega.
3. Uništiti Rusku pravoslavnu crkvu kao uticajnu društvenu silu. Tako da se samo bake ne plaše da idu u crkvu.
4. Podeliti Rusiju na nekoliko država.
5. Formirati u tim državama marionetske vlade, kavku ima susedna zemlja (Ukrajina) čiji predsednik (Viktor Janukovič) je već svrgnut.
6. Podvrgnuti masovnim represijama sve koji se ne slažu sa gubitkom suvereniteta Rusije. Nova tajna policija da ima i tajne zatvore. Kao u susednoj zemlji.
7. Ukinuti slobodu govora, kako protivnici hunte ne bi mogli ništa ni da kažu. Kao što je to već uobičajeno povodom Rusije.
8. Likvidirati ruski vojno-industrijski kompleks.
9. Predati nizu drugih država delove teritorije Rusije.

AMERI KRENULI U VOJNU OPASADU RUSIJE! Trupe NATO izašle na granice Rusije, Crno more blokirala mornarica! ŠTA JE OVO, AKO NE OBJAVA RATA!

Oslund i Gozman su nastupili kao slobodni umetnici koji pišu lepe, primamljive bajke. A pravi scenariji se pišu u drugom, susednom pdeljenju Atlantskog saveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija