• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.05.2021

14:23

JOŠ POLICAJACA RANJENO U FRANCUSKOJ! Upao u stanicu, povredio policajku nožem i ukrao pištolj, a onda usledila VELIKA POTERA!

Vesti

JOŠ POLICAJACA RANJENO U FRANCUSKOJ! Upao u stanicu, povredio policajku nožem i ukrao pištolj, a onda usledila VELIKA POTERA!

Podeli vest

Francuska policajka zadobila je danas teške povrede kada je izbodena u blizini Nanta i nalazi se u kritičnom stanju, a lokalna televizija BFM javlja da je napadač uhapšen

Kako se navodi, on je ušao u policijsku stanicu, napao nožem službenicu, a onda je ukrao pištolj od policajca i pobegao automobilom.

Ubrzo je imao saobraćajnu nesreću, nakon koje je pobegao policiji.

Pripadnici zakona su ga stigli, a tokom hapšenja je došlo do pucnjave i neki policajci su lakše povređeni, preneo je Rojters.

 

 


U potrazi za osumnjičenim učestvovala su dva helikoptera, psi tragači i više od 200 policajaca.

Motiv napada zasad nije poznat, a škole u toj oblasti su zatvorene.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija