• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

14.06.2021

17:21

KARLA DEL PONTE BESNA JER JE MILOŠEVIĆ UMRO "LAKOM SMRĆU"! Bio je ponosan, arogantan, nije priznavao ni sud ni mene, da je pogled mogao da ubije, ubio bi me u sudnici...

Vesti

KARLA DEL PONTE BESNA JER JE MILOŠEVIĆ UMRO "LAKOM SMRĆU"! Bio je ponosan, arogantan, nije priznavao ni sud ni mene, da je pogled mogao da ubije, ubio bi me u sudnici...

Podeli vest

Bivša glavna haška tužiteljka za nemačke medije, između ostalog, odgovorila i na pitanje da li se nekadašnji predsednik SRJ u Ševingenu otrovao tabletama

Karla del Ponte odgovorila na pitanje kako se osećala kada je čula da je nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević preminuo 11. marta 2006.

- Bila sam jako besna! Žrtve i ožalošćeni nisu bili u mogućnosti da vide kako Slobodan Milošević odgovara za svoje zločine. Uz to, nerviralo me je što je dočekao tako laku, laganu smrt. Samo je zaspao i nikada se nije probudio.

Ovim rečima je bivša glavna tužiteljka Tribunala u Hagu Karla del Ponte odgovorila na pitanje kako se osećala kada je čula da je nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević preminuo 11. marta 2006. u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu, ne dočekavši kraj sudskog procesa.

U velikom intervjuu koji je Karla del Ponte dala novinaru Filipu Hedemanu za nemački list Frankfurter rundšau otkrila je konačno šta je u svojstvu tužiteljke osećala prema Srbima, u prvom redu prema Slobodanu Miloševiću.

PUTIN RASTURIO AMERIČKE MEDIJE! ŠTA AKO RUSIJA POŠALJE VOJSKU DO VAŠIH GRANICA... Kakav bi bio odgovor SAD?! Bolje je da sednemo...

Upitana kako joj je bilo kada se prvi put suočila sa njim, Del Ponteova je navela:

- Milošević se uvek ponašao kao predsednik, čak i kada uopšte više nije bio predsednik i bio je u pritvoru. Ponašao se ponosno, arogantno, nesavesno i prezirno. Rekao mi je da ne priznaje ni sud ni mene kao glavnog tužioca.

JAO NATO, OSTAĆEŠ BEZ GAĆA, DOČEK'O SI DA TE HRVAT PLAĆA!

Da je pogled mogao da ubije, ubio bi me gledajući me u sudnici. Na početku svakog suđenja, predsedavajući sudija ga je uvek pitao: "Kako ste, gospodine Miloševiću? Kako se osećate?" To me ljutilo! Nije me bilo briga kako je Miloševiću. Zanimali su me zločini koje je počinio.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

karla ti si najgori zloćinac uništila si sve dokaze protiv šiptara ,muslimana i ustaša jer si frustrirana babetina da imaš iole savesti ubila bi se Miloševič je branio samo narod da nezavrši kao u svim ratovima dosad kad ste klali i ubijali Srbe

Grada

pre 2 godine

Kad tuzilac pomisli da je sudija onda sve krene naopako. Milosevic je bio besan na sve iz prostog razloga sto je video i slutio (i bio u pravu) da se samo sudi Srpskom narodu. Misljenja prethodnih belosvetskih komisija da se radilo o gradjanskom ratu, izgleda da nisu mnogima odgovarala, pa se na to brzo zaboravilo. Ko je pametan moze videti kako su se osecali Nemci na Nirnberskom procesu, ili Madzari posle zavrsetka Prvog svetsko rata. Tipicna sudbina gubitnika.

Milan63

pre 2 godine

Nju i njen angažman na strani Zapada najbolje je okarakterisao u svojoj knjizi Vojislav Šešelj nazvavši je K...a Del Ponte. Milošević je umro za svoju zemlju, a ona ne može ni da mu prismrdi svojim izjavama.

Marko

pre 2 godine

Karla Del Ponte daje sebi za pravo da objavi da je Slobodan Milosevic bez dokaza da je "zlocinac, ubica", a kako znamo covek je umro bez mogucnost da se dokaze bilo sta, sto znaci, po medjunarodnim normama i po medjunarodnim zakonima "svako je nevin dok se ne dokaze da je kriv". Umro je i optuznica je pala, jel ne moze se suditi mrtvima. I To su ti isti zapadnjaci koji nam sole pamet o demokratiji i postovanje ljudskim pravima ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17