• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mediji

05.08.2021

22:03

SRBI U GRČKOJ DOBILI HITAN SMS! SADRŽAJ PORUKE NIJE NIMALO NAIVAN, ukoliko u okolini primetite ovo pozovite momentalno!

Vesti

SRBI U GRČKOJ DOBILI HITAN SMS! SADRŽAJ PORUKE NIJE NIMALO NAIVAN, ukoliko u okolini primetite ovo pozovite momentalno!

Podeli vest

Svi građani i turisti koji se nalaze u Grčkoj dobili su večeras SMS upozorenje o požarima. Poruka ne treba da izazove paniku kod građana i turista već naprotiv, da ih navede na veću opreznost

Usled ekstremno visokih temperatura narednih dana će takođe postojati visoki rizici od požara u mnogim oblastima Grčke, se svim turistima savetuje da u nekoliko narednih dana izbegavaju bilo kakve aktivnosti ili radnje koje bi mogle izazvati požar kao što su roštilji na otvorenom, paljenje vatre, bacanje opušaka od cigareta itd, navode iz Grčka info

Najkritičnija situacija je trenutno u Atini gde je aktivno više požara. Auto-put od Lamije do Atine je trenutno zatvoren. Takođe je kritično na Eviji. Ukoliko planirate put automobilom za Peloponez idite Jonskim autoputem i zaobiđite Atinu.

ŠTA SADA, RUSIJA NEĆE NI DA PRIČA SA ŠMITOM - ON NE PREDSTAVLJA NIKOG! Da li je ovo poslednji ekser u posmrtni kovčeg BiH?!

Ukoliko u vašoj okolini primetite dim ili vatru pozovite momentalno Vatrogasnu službu na broj 199.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija