• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

19.10.2021

07:00

SRBI TO NAJBOLJE ZNAJU... RUSIJA NE SEJE TOLIKO SMRTI I UNIŠTENJA KAO AMERIKA! SAD su pred pucanjem, a i dalje bi da po svom preprave ceo svet...

AP/Photo

Vesti

SRBI TO NAJBOLJE ZNAJU... RUSIJA NE SEJE TOLIKO SMRTI I UNIŠTENJA KAO AMERIKA! SAD su pred pucanjem, a i dalje bi da po svom preprave ceo svet...

Podeli vest

Američki list The American Conservative objavio je da se Sjedinjene Države pretvaraju u "previše ambicioznu imperiju"

Autor komentara je poznati nepomirljivi kritičar Vašingtona Dag Bendou sa Cato Institute koji sada upozorava sunarodnike da je krajnje vreme da SAD umere svoje hegemonističke ambicije

Ukazao je i zašto:
       
- Sjedinjene Države su na ivici raskola jer više ne mogu da izdrže. Americi je potrebna umerena spoljna politika, a ne spoljnopolitičko kockanje sve dok se nacija potpuno ne pocepa. SAD su već suočene sa ekonomskom i unutarpolitičkom krizom nakon niza neuspešnih ratova, ali se naše političke elite neće smiriti, nastavljajući da prete svetu, uključujući i Kinu.

Bendou Ameriku naziva „najmilitarističkijom zemljom koja češće ratuje od bilo koje druge zemlje ili grupe drugih zemalja".

LUDAK NIJE NIJE KORISTIO SAMO LUK I STRELU, ŽRTVE JE UBIJAO I BODEŽOM! Policija u Norveškoj došla do novih saznanja! DETALJI UŽASA SVE STRAŠNIJI!

On u istom tekstu navodi da Rusija ne gaji globalne ambicije, iako je ozbiljna regionalna sila sa globalnim uticajem. 

Još je dodao:
       
- Rusija ne seje toliko smrti i uništenja kao SAD iako je ruski lider spreman da brani nacionalne interese Ruske Federacije čak i kad bi u njega bio uperen pištolj. Za razliku od nje, Amerika se drži loše ideje da u svom interesu prepravi ceo svet".

Američko društvo je bolesno, ali i dalje pokušavaju da ga ujedine, stvarajući mu - zajedničkog neprijatelja.

KINEZI ZAKUCALI AMERE, TEMPERATURA NA MESECU OSCILIRA ZA 300 STEPENI, AKO STE BILI TAMO KAKO SE ASTRONAUTI NISU SMRZLI?! Nešto je šuplje u priči...

       
Dođe li do raspada SAD - za njima će malo ko zažaliti.
       
To svakako neće biti ni Rusija, ni većina zemalja Bliskog istoka, srpeki deo Balkana, mnogi u Africi, Južnoj Americi...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17