• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.12.2021

18:52

Otac ubio ženu, 3 ćerke i sebe, a motiv koji je policija otkrila u oproštajnom pismo ŠOKIRAO JE SVET

Fabian Sommer/dpa via AP

Vesti

Otac ubio ženu, 3 ćerke i sebe, a motiv koji je policija otkrila u oproštajnom pismo ŠOKIRAO JE SVET

Podeli vest

Devid R. (40) ubio je svoju ženu, tri ćerke, a onda i sebe zbog lažirane potvrde o vakcini! Motiv stravičnog zločina koji je potresao Berlin otkrio je upravo ubica i samoubica, i to u oproštajnom pismu koje je ostavio.

Kada je policija u jednoj kući našla tela muškarca, žene i tri devojčice stare 4, 8 i 10 godina, nije mogla da nasluti šta se krije iza prizora na koji nisu ostali imuni ni najiskusniji inspektori.


Međutim, ubrzo su na licu mesta našli oproštajno pismo oca i muža koji je detaljno objasnio zašto se odlučio na ovaj jezivi čin.

Foto: Reuter/Christian Mang

Kuća u kojoj su tela nađena


U dugačkoj oproštajnoj poruci, otac navodi kako je falsifikovao potvrdu o vakcinaciji za svoju ženu Lindu i da je njen poslodavac to otkrio. Budući da se lažiranje kovid potvrde strogo kažnjava u Nemačkoj, Devid je naveo da se plašio da će on i supruga da završe u zatvoru, a da će im deca biti oduzeta.


Zbog svega toga, odlučio je da ubije ženu i decu, a onda da okonča i svoj život.
Podsetimo, pet tela nađeno je u subotu popodne, nakon što su zabrinute komšije pozvale policiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija