• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

29.12.2021

09:29

LUDILO! RUSI NAPRAVILI NOVI NEPOBEDIVI SISTEM ODBRANE KAKAV NEMA NIKO: Svet trlja oči pre prizorom! (VIDEO)

World In Focus printscreen

Vesti

LUDILO! RUSI NAPRAVILI NOVI NEPOBEDIVI SISTEM ODBRANE KAKAV NEMA NIKO: Svet trlja oči pre prizorom! (VIDEO)

Podeli vest

Novi protivvazdušni raketni sistem S-550 uspešno je prošao državna testiranja i predat je vojsci, pišu ruski mediji

Apsolutno novi mobilni strateški sistem za protivraketnu odbranu, koji nema analoge u svetu, može da pogodi svemirske aparate, bojeve glave interkontinentalnih balističkih raketa, hiperzvučne ciljeve na visinama od nekoliko desetina hiljada kilometara.

Kako se navodi, ovim se gradi duboko ešalonirani sistem PVO-PRO na bazi protivvazdušnih raketno-topovskih kompleksa "Pancir" (na malim visinama) i protivvazdušnih raketnih sistema velikog dometa S-350, S-400, S-500 i do S-550 u svemiru.

Za sada nije poznato gde je S-550 raspoređen i uopšte kako izgleda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mardelj

pre 2 godine

Sistem je odlican ali ni on ne moze da unisti sve bojeva glave koje se ispale iz MRS nuklearnog projektila ( MX nuclear system), oko 8-10, sistem S-550 moze da unisti 7 glava jedne rakete a 3 prolaze, dok dosadasnji sitemi su unistavali 4-5, tako da za rusku vojsku gubitak 2-3 mil stanovnika gradova je prihvatljliv gubitak ( projektili koji su naciljani na gradove), sto je bolje od gubitaka koje bi imali amerikanci, 30-70 mil ljudi

Djordje

pre 2 godine

"može da pogodi svemirske aparate, bojeve glave interkontinentalnih balističkih raketa, hiperzvučne ciljeve na visinama od nekoliko desetina hiljada kilometara" Ocigledno da ne znte na kojoj se visini sateliti nalaze?! Na visini od nekoliiko desetina hiljada kilometara?! Gospodin novinsr bi trebao da procita i nauci stvari o kojims pise, ovo govori da vam kojekakvi poliobrazovani cobani pisu clanke!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija