• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Gardian

09.02.2022

09:48

MISTERIJA PUTINOVOG STOLA DRMA PLANETU! Da li je u pitanju IGRA MOĆI ILI... Internet bruji, a istina je SAMO JEDNA! (FOTO)

AP/Photo

Vesti

MISTERIJA PUTINOVOG STOLA DRMA PLANETU! Da li je u pitanju IGRA MOĆI ILI... Internet bruji, a istina je SAMO JEDNA! (FOTO)

Podeli vest

Dekoracija i nameštaj koji dominira u prostoru prilikom susreta zvaničnika, za one sa vrha može biti alat za impresioniranje, šarmiranje, ali i zastrašivanje

U popularnoj seriji "Igra prestola" sedište moći predstavlja gvozdena stolica, napravljena od otopljenih mačeva poraženih neprijatelja, a serijal o Džejmsu Bondu poznat je i po sedištima zlikovaca koji su uvek bili ukrašavani akvarijumima sa ajkulama.

U stvarnom životu, jedan lider koji je godinama na vlasti u Rusiji i koji spada u najpoznatije i najmoćnije državnike na svetu, poseduje masivni beli sto, koji je dugačak čak pet metara, a koji često koristi kada se sastaje sa stranim zvaničnicima.

 

 

Ovaj sto pridržavaju tri masivna stuba, a u sredini se najčešće nalazi buket cveća.

Da je ovaj komad nameštaja privukao pažnju svetske javnosti pokazuje i veliki broj mimova koji je počeo da kruži društvenim mrežama, a posebno Tviterom.

 

 

 

Putin nije jedini političar koji bira masivne i upečatljive komade nameštaja, jedan od njih je i lider Severne Koreje Kim Džong Un. Na fotografijama sa sastanka njegove stranke, često se mogu videti velike police sa knjigama, koje po broju mogu da pariraju maloj biblioteci.

Još jedan od njih je i kineski predsednik Si Đinping koji je tokom pandemije korona virusa često birao da video sastanke drži ispred impozantne slike Kineskog zida.b

 

Čista suprotnost njima je bivši libijski predsednik Moamer Gadafi, koji je sastanke sa liderima drugih država često održavao u svom šatoru. A mnogi stručnjaci smatraju da je ovo bio njegov trik kako bi uspeo da ih pridobije, dok u isto vreme je naglašavao svoje skromno beduinsko poreklo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija