• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

22.02.2022

07:48

PUTIN JE SINOĆ JEDNIM POTEZOM PREVESLAO AMERIKU I NATO! Izvor iz ruskog parlamenta otkrio šta se dešavalo, sada je jasno da je Moskva korak ispred neprijatelja!

Tanjug/ap

Vesti

PUTIN JE SINOĆ JEDNIM POTEZOM PREVESLAO AMERIKU I NATO! Izvor iz ruskog parlamenta otkrio šta se dešavalo, sada je jasno da je Moskva korak ispred neprijatelja!

Podeli vest

U sporazumima o saradnji Rusije sa samoproglašenim Donjeckom i Luganskom narodnom republikom navedeno je da predsednik Rusije ne mora da traži saglasnost Saveta Federacije za upotrebu Oružanih snaga RF u inostranstvu, rekao je za RIA Novosti izvor u ruskom parlamentu

Sagovornik agencije je naveo da bi dozola bila potrebna da je reč o teritoriji Ukrajine.

"Ali, sada su to teritorije DNR i LNR“, rekao je izvor.

Predsednik Rusije Vladimir Putin sinoć je potpisao ukaze o priznanju samorpoglašenih republika na istoku Ukrajine, kao i sporazume o saradnji sa njima, kojima je, između ostalog, naložio ruskoj vojsci da osigura mir u regionima na istoku Ukrajine.

Sve o situaciji u Donbasu pratite na našem blogu UŽIVO OVDE.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZN

pre 2 godine

Ukrajinska "oluja" otišla u kontra smeru. E pa zapadnjaci nije vam velika Rusija mala Srbija nad kojom ste se iživljavali svi koliko vas ima 90 dana. Siledžije belosvetske. Izaći će vam na nos priznanje Kosova i Metohije.

nesa151

pre 2 godine

Ima jedan clanak "PUTIN SALJE VOJSKU DA POVEZE SRBIJU I R:S:"I ENGLEZI UCUTASE SA SLANJEM VOJSKE U BOSNU-AMIN!

Snažna eksplozija kod televizijskog centra u Donjecku! (FOTO+VIDEO)
Planeta

Snažna eksplozija kod televizijskog centra u Donjecku! (FOTO+VIDEO)

Na molbu lidera DNR i LNR predsednik Rusije Vladimir Putin proglasio je nezavisnost republika, posle višednevne eskalacija situacije u Donbasu počev od 17. februara kada je ukrajinska vojska započela intenzivno granatiranje Donjecke i Luganske narodne republike. Ruske trupe ušle su u Donbas, Zapad je žestoko osudio ovaj potez Rusije i počeo sa uvođenjem sankcija Moskvi!

23.02.2022

00:06 >> 01:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija