• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.02.2022

10:44

PUTIN IM JE SVE OBEZBEDIO, SADA GA PLJUJU NA MREŽAMA! Deca ruskih moćnika povela kampanju protiv ruske vojne intervencije u Ukrajini!

printskrin

Vesti

PUTIN IM JE SVE OBEZBEDIO, SADA GA PLJUJU NA MREŽAMA! Deca ruskih moćnika povela kampanju protiv ruske vojne intervencije u Ukrajini!

Podeli vest

Članovi najužih porodica bliskih saradnika Vladimira Putina poveli su na društvenim mrežama strahovitu kampanju protiv njegove vojne akcije u Ukrajini. Reč je uglavnom o deci njegovih saradnika kojima je sve u životu obezbeđeno zahvaljujući činjenici da su im roditelji na visokim funckijama u Putinovoj administraciji i koji uglavnom žive u inostranstvu

Elizaveta Peskova, najstarija ćerka pres-sekretara ruskog predsednika Dmitrija Peskova, neočekivano se oglasila protiv specijalne operacije Oružanih snaga Rusije na teritoriji Ukrajine. Kao platformu za izražavanje svog mišljenja, Elizaveta je iskoristila svoju ličnu stranicu na Instagramu.

Jednostavna Elizabetina poruka „Ne u rat“, ispisanim belim slovima na crnoj pozadini privukla je pažnju medija. Ranije je objavljeno da je onemogućila komentare ispod svojih objava zbog priliva "mrzitelja" koji su direktno pretili njoj i drugim članovima porodice Peskov.

Foto: printskrin

 

Elizavetinim stopama krenula je i ćerka Romana Abramoviča Sofija.

Foto: printskrin

Tu je i ćerka bivšeg predsednika Kazahstana Nursultana Nazarbajeva, Putinovog doborg prijatelja.

Foto: printskrin

U kampanju se uključila i bivša žena Peskova Ekaterina Solotsinskaja koja je izjavila da on nista ne odlučuje u Kremlju.

Foto: printskrin

Foto: printskrin

 

Foto: printskrin

Njima su se pridružili i zet ministra odbrane Sergeja Šojgua i sin direktora Rosteha, bliskog Putinovog prijatelja Sergeja Čemizova.

Foto: printskrin

Foto: printskrin

 

Aleksandar Ovečkin, idol Rusa, hokejaš i bliski Putinov prijatelj, dao je video izjavu u kojoj je tražio mir.

Foto: printskrin

Sličnu poruku poslala je i ćerka Jedinstvene Rusije Ireka Boguslovskog... 

 

Foto: printskrin

 

 

Svoj glas digla je i Tatjana Jumaševa, ćerka Borisa Jeljcina. Zanimljivo je da svi žive u inostranstvu.

Foto: printskrin

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

Pa Englezi im blokirali pare i sada jedino mogu da podignu 50 funti (7000 dinara) dnevno... što im nije dovoljno ni za 15 sekundi života na koji su navikli... a kriv im Putin...

Nebojša Berak

pre 2 godine

To dokazuje da sluzbe bezbednosti ne rade svoj posao adekvatno. U slucajubrata svako suprotno delovanje ima samo jednu kaznu. Sta mislite, pa prva bi Mihajlovicka napljuvala. VUCICA da je to kod nas i da ne nabrajam. Izdati ga mogu samo najblizi i niko drugi. Sada lepo posalju poresku, FSB i sve oduzmu pa malo uskrate telwfon i drustvene mreze. Olosi

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija