• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2022

21:05

LUDILO MOZGA! AMERIKA RAZMATRA UVOĐENJE SANKCIJA INDIJI JER JE BILA UZDRŽANA U GLASANJU ZA REZOLUCIJU U UN O RUSKIM DEJSTVIMA U UKRAJINI!

printscreen

Vesti

LUDILO MOZGA! AMERIKA RAZMATRA UVOĐENJE SANKCIJA INDIJI JER JE BILA UZDRŽANA U GLASANJU ZA REZOLUCIJU U UN O RUSKIM DEJSTVIMA U UKRAJINI!

Podeli vest

Sjedinjene Američke Države razmatraju uvođenje sankcija Indiji nakon što je ta zemlja bila uzdržana u glasanju za rezoluciju u Ujedinjenim Nacijama o osudi ruskih napada na Ukrajinu

Američki diplomata izjavio je da se Bajdenova administracija nada da će se Indija u narednom periodu dodatno distancirati od Rusije, da će shvatiti da je sada pravo vreme za to.

SAD u ranije već pretile sankcijama Indiji zbog kupovine odbrambenog sistema u sklopu saradnje južnoazijskih zemalja sa zapadom i Moskvom.

Podsećamo, u Ujedinjenim Nacijama Indija je bila uzdržana od glasanja za ili protiv rezolucije kojom bi se osudila Moskva za ratna dejstva u Ukrajini.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

ahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah

Milan

pre 2 godine

Ovi će na kraju da uvedu sankcije sami sebi. Pa, bilo bi to blagotvorno za ceo svet.

Olja

pre 2 godine

Ovo je odraz panike i nemoći Zapada i Amerike !!!

dragan

pre 2 godine

samo pazite da ne naletite nekom na krose pa ce biti jojjjj nismo znali a to vas na kraju i ceka

Laki

pre 2 godine

Odlicno nek uvedu sankcije Kini. Arapskim emiratima Indoneziji Saudiskoj arabiji itd. Amerima onda ne treba rat sami ce se urusiti

dera

pre 2 godine

Da se ja pitam , a ne pitam se , svima bih uveo sankcije , ili će te da me slušate ili ću sve da vas ko mačiće podavim . ?????????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija