• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

04.03.2022

06:34 >> 07:25

ZELENSKI SE HITNO OBRATIO ZAPADU: Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi avione...

Reuters/Fotoilustracija

Vesti

ZELENSKI SE HITNO OBRATIO ZAPADU: Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi avione...

Podeli vest

Zelenski je istakao da to mogu biti čak i sovjetski avioni

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je Zapad da obezbedi Ukrajini vojne avione, ako nisu spremni da zatvore nebo nad zemljom.

„Ako nemate moć, čvrstinu da zatvorite nebo, dajte mi avione. Zar to nije pošteno", rekao je ukrajinski predsednik, preneo je Sputnjik.

On je istakao da to mogu biti čak i sovjetski avioni.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Imamo priliku, mi u Srbiji, da na delu vidimo šta znači pogrešiti na izborima! Šta znači glasati za nekoga kome su lični interesi na prvom mestu! A osim toga, ovaj glumac humorista Zelenski, ni slučajno nije legitimno izabrani predsednik! Kao što to nisu bili svi oni koji su bili na tom mestu posle "Majdana"! Posle puča i državnog udara koji je izvela Amerika i NATO pakt! A niko od njih nije legitiman, nego obična marioneta, iz makar jednog prostog razloga, na svim tim "izborima" nije učestvovalo nekoliko miliona građana, a to su oni građani u ove dve samoproglašene oblasti i građani Krima! A svi znamo da niko od tih građana nebi glasao za Zelenskog niti njegove predhodnike, lopove i sluge "zapada"! Svi su oni, pa naravno i ovaj glumac komičar, samo obične marionete Amerike i NATO pakta! A ovaj je uspeo, kao komičar po zanimanju, da sa tog mesta gde se nalazi, sve to pretvori u dramu i tragediju! Zato narod, koji je ozbiljan i zreo, ne treba da dozvoli da mu neko iz inostranstva postavlja na vlast svoje marionete, nego da ozbiljno razmisli pre nego što zaokruži neko ime na glasačkom listiću! Ni nama u Srbiji ne trebaju nečije marionete, koji nam se nude, nego ozbiljan državnik!

pera rogonja

pre 2 godine

Strasno sta radi zelenski.Treba ga podhitno eleminisati pa onda onog boksera Klicka.Radi vlasti zrtvuju svoj narad.Bojim se da ce dob rovoljci otici i na rusku stranu.Svetski rat.

Đurđa

pre 2 godine

Корумпирани патуљак да води једну државу и то велику у сваком погледу. Страшно!

janko

pre 2 godine

Ovaj glumac izgleda poludio ili normalni ukrajinci zele da ga maknu ili shvatio da su jadnika Ameri pustili Ukrajinu i njega niz vodu..pa sad gubi koncentraciju.Toliko se hvalio EU I SAD sad kuka kao kukavica jer shvatio glumac da su oni na zapadu ipak bolji glumci od njega..pa ljudi gde je HOLIWOOD..u Ukrajini ili SAD! Vrlo interesatno da su ponovo neki treci nasamarili Pravoslavce u politici i naterali da ubijaju jedne druge...cuda je kombinacija Rimokatolicke crkve i Americkih jevreja plus Kanadki ukrajinski jevreji..oni mnogo bogatih senatora KOJI sede u senatu Kanade u Otavi..oni nevoze kamione ili rade po fabrikama ili ciste po kucama i biznis erijama ONI SAMO SEDE U BANKAMA I OSIGURANJIMA I VARAJU i pricaju o obrtu laznog ili pravog kapitala ...hello Pravoslavci..spavate ili misliti da smo naj..ONI IMAJU REFERENCE OD AFRIKE, J.AMERIKE I SEVERNE AMERIKE..pazite se..mrze nas mnogo!!!!!!!!!

Ero

pre 2 godine

Nije on džaba komičar,,,političar bi znao i pre pet godina šta sledi ako zlo činiš.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija