• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.03.2022

17:39

POKAZALI SMO IM KIČMU, IZLAZE PRED PROKLETE TENKOVE! Bajdenovo obraćanje u Poljskoj drma svet! (Video)

printscreen

Vesti

POKAZALI SMO IM KIČMU, IZLAZE PRED PROKLETE TENKOVE! Bajdenovo obraćanje u Poljskoj drma svet! (Video)

Podeli vest

"Ukrajinci su pokazali da imaju kičmu. Pogledajte kako su hrabri... Žene, mladi ljudi, izlaze pred proklete tenkove i govore 'ne odlazim, ostajem ovde'. Neverovatni su", rekao je Bajden američkim vojnicima

Dodao je kako "svet trenutno gleda borbu između demokratije i oligarha".

"Ovo u šta ste uključeni je mnogo više od toga možete li ili ne pomoći ukrajinskom narodu. Ovo je nova faza. Vaša generacija nalazi se u prelomnoj tački", izjavio je.

Pogledajte Bajdenovo obraćanje američkim vojnicima u Poljskoj!

 

 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 2 godine

Tačno, do poslednjeg "ukrajinca" a vi planetarne KURVE ratujete sa "tudjim" vojnicima, ne zato što se pametni nego zato što ste kukavice! Uspeli ste sa Ukrajinom, sa sinovima "slovenske krvi" i junaštva, a da ste vi - razbežali bi ste se za 24 sata! I još nešto, pošto ste "balegu" pustili ispod brade - bićete PRVI na udaru "ruske apokalipse" a onda vaši vazali u Evropi! Putin će im dozvoliti da saznaju - Amerike više NEMA a onda sve zavisi od njih!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija