• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.03.2022

14:32

PROGOVORIO italijanski NOVINAR! Ovo je prava situacija u Ukrajini... Zapadne zemlje LAŽU, A JEDAN SNIMAK NIJE EMITOVAN!

Informer/Fotomontaža

Vesti

PROGOVORIO italijanski NOVINAR! Ovo je prava situacija u Ukrajini... Zapadne zemlje LAŽU, A JEDAN SNIMAK NIJE EMITOVAN!

Podeli vest

Italijanski novinar Ðorđo Bjanki kritikovao je zapadne zemlje da lažu o situaciji u Ukrajini u video snimku koji je objavila RT. Između ostalog, Bjanki je primetio da danas mnogi žure da optuže Rusiju za eskalaciju tenzija, prenela je agencija RIA Novosti

Ipak, kada je reč o bombardovanju Jugoslavije, invaziji NATO trupa na Libiju, Irak, Siriju i Avganistan, Zapad je iz nekog razloga tvrdoglavo ćutao o tome i sada ne želi da se seća toga.

Što se tiče izveštavanja zapadnih medija o situaciji u Ukrajini, posebno u programima italijanskih televizija, ljudi se uglavnom trude da budu udaljeni i najčešće govore ni o čemu.

Bjanki je istakao da je takva taktika pogrešna u trenutnim uslovima i pozvao na donošenje odluke.

- Morate da birate da li ćete ostati sa NATO ili protiv NATO, nema drugih opcija. Gde je istina, to je očigledno. Zagrizli su Rusiju, ali im je preteško. Oni lome zube, a mi smo u sredini - rekao je italijanski novinar.

Bjanki je kazao da televizijski kanali koji od njega traže intervju i dobiju dvočasovnu verziju emituju samo 30 sekundi materijala. Istovremeno, ekskluzivni snimak koji je snimio u Mariupolju uopšte nije objavljen.

On je, takođe, kritikovao Italijane, koji su se žalili na samoizolaciju tokom pandemije korona virusa i savetovao im da dođu u Donbas i vide šta znači imati hrabrosti i snage da se izdrži osam godina pod bombardovanjem.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksa

pre 2 godine

Jedan od retkih pozitivnih tekstova u duhu medjunarodnog prava . Pokazuje svu licemernost zapada i njihovih satrapa

Servi genocidan poturski narod

pre 2 godine

Srbija je zaslužila da je se bombardira 1999 i dobro je prošla.

Pera

pre 2 godine

Hrvati toliko mrze Srbe da rade u korist sopstvene štete. Gde ste vi što ste "za dom spremni", pa jeste li zaista spremni da platite budalaštine vaših vodja. Uuuuuuf, kako bilo lepo optužiti Vučića !!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija