• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

06.04.2022

22:45

VAŽNA JE REALNOST KOJU RUSIJA STVARA U UKRAJINI, A NE ŠTA O TOME GOVORE NA ZAPADU... Ono što su uradili Srbiji 1999. neće proći! TOLSTOJ BRUTALNO ODGOVORIO NATO I AMERIMA!

Vesti

VAŽNA JE REALNOST KOJU RUSIJA STVARA U UKRAJINI, A NE ŠTA O TOME GOVORE NA ZAPADU... Ono što su uradili Srbiji 1999. neće proći! TOLSTOJ BRUTALNO ODGOVORIO NATO I AMERIMA!

Podeli vest

Događaji proteklih nekoliko dana govore da nije toliko važno šta govore žpoštovani zapadni partneriž, koliko je važna realnost koju mi stvaramo danas u Ukrajini - izjavio je Petar Tolstoj, potpredsednik Državne Dume RF i poznati televizijski novinar. autor emisije "Vreme će pokazati" na Prvom kanalu ruske državne televizije

On je naglasio da se ne treba plašiti nuklearnog rata jer Rusija nije ni Jugoslavija ni Irak, za njih je ona druga realnost, druga država i druga civilizacija.

Čim uđemo u dijalog sa zapadnim javnim mnjenjem i orijentišemo se na izjave zapadnih lidera - mi sigurno gubimo. Jer je na toj strani njih 40, a mi smo ovde sami sa svojom istinom.

Stiče se utisak da nas niko ne čuje niti razuman. 

Makron je izjavio ovo, Makron je izjavio ono. On će tek da daje razne izjave godinu-dve, međutim, važnija je realnost koju mi moramo zajedno da ostvarimo u Ukrajini. A kad se dostigne ta realnost - imaćemo i druge izjave.

Što se tiče Srebrenice. Hoću da istaknem da oni to specijalno nazivaju „analogom Srebrenice".

Zašto? Pa zato što je priča sa epruvetom Kolina Pauela, koju ste nam upravo pokazali, bila razotkrivena. kao i sve lažne novosti o Libiji i sva glupost koju su oni povodom svojih vojnih operacija širili povodom Avganistana i sl. To niko ozbiljno nije doživljavao, a Srebrenicu su doveli do Međunarodnog tribunala i za to tamo osudili, prethodno demonizovane Srbe, i prekorili ponekog Hrvata.

Ta priča je za njih indikativna.

Današnja situacija se od ondašnje razlikuje jer je to tada bio direktan povik da se bombarduje Jugoslavija i vojnim putem prekinuti taj mit o genocidu nad kosovskim Albancima.

Sve što su tada uradili u velikoj meri je bilo opravdanje za agresiju protiv Jugoslavije

Danas imaju drugačije ciljeve. Oni znaju da ne mogu bombardovati Rusiju. To je očigledno.

Pa šta onda moraju da urade? Pa koriste ekonomiju, gas i naftu.
       
Treba ubediti Nemce, Slovake i sve ostale da treba da žive na zelenoj energiji.

Zato su smislili Buču, a potom će i još nešto. To je specijalno smišljena taktika. A mi na tu taktiku treba da imamo samo jedan odgovor - da nastavimo i završimo pobedonosnu vojnu operaciju: bez panike, bez koketiranja sa petom kolonom i osvrtanja na pretnje i ultimatume. 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut uživo u blogu na našem portalu.

Bonus Video!!!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Predragm

pre 2 godine

Za nas Srbijance je najvaznije da uklonimo Putinove ljude da ne bi zavrsili ko Ukrajinci. Jedan Majdan ko Ukrajinci koji su se oslobodili predsednika rusofila i ruskih agenata.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija