• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/agencije

23.04.2022

23:24 >> 15:05

BRITANCI PLANIRAJU "NOVU BUČU" U LISIČANSKU? "Nemoguće je izolovati Rusiju"... Uništeno oružje iz SAD i Evrope (FOTO, VIDEO)

Tanjug/Pixabay/fotomontaža

Vesti

BRITANCI PLANIRAJU "NOVU BUČU" U LISIČANSKU? "Nemoguće je izolovati Rusiju"... Uništeno oružje iz SAD i Evrope (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

59. dan ruske invazije na Ukrajinu, Zelenski tvrdi: Napad na Ukrajinu je samo početak, Rusija namjerava invaziju na druge zemlje. Amerika i Zapad ubrzano isporučuju oružje Kijevu, Pentagon objavio spisak naoružanja. Rusija objavila detalje o potonuću "Moskve"

23.25 - Zelenski se opet obratio

 

 

23.15 - Zvanična Moskva saopštila je danas da je upotrebila visokoprecizne rakete da uništi logistički terminal na vojnom aerodromu u blizini Odese, gde je bilo skladišteno oružje isporučeno Ukrajini iz Sjedinjenih Država i Evrope.

- Danas popodne, korišćenjem visoko preciznih raketa dugog dometa ruskih vazdušno-kosmičkih snaga, eliminisan je logistički terminal na vojnom aerodromu kod Odese, gde je bila uskladištena velika količina stranog naoružanja iz Sjedinjenih Država i evropskih zemalja. rekao je portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov, prenosi TASS.

U saopštenju ministarstva se precizira da su ruske snage danas ubile skoro 200 ukrajinskih vojnika i uništile šest komandnih mesta i 10 artiljerijskih baterija, navodi ruska agencija.

23.00 - Petar Akopov: Operacija u Ukrajini će dugo trajati, treća faza neizbežna

Kako prenosi Bi-Bi-Si, Akopov je u članku pod naslovom „Rusija menja svoju taktiku u Ukrajini, ali ne i strategiju” napisao da „sada svi shvataju da će vojna operacija dugo trajati”.

22.37 - Nemačka industrija je veoma zavisna od ruskih resursa. Zbog toga je nemoguće izolovati Rusiju na duže vreme, rekao je bivši nemački kancelar Gerhard Šreder

"Zemlju poput Rusije ne možete izolovati na duže vreme ni politički ni ekonomski. Nemačkoj industriji su potrebne sirovine koje Rusija ima. I to nisu samo nafta i gas, to su i retki metali, i ova sirovina se ne može tek tako zameniti", rekao je Šreder.

Prema njegovom mišljenju, privreda neće moći da funkcioniše, a kuće neće imati čime da se greju. Ranije tokom dana, predsednik Nemačkog socijalnog udruženja Adolf Bauer upozorio je da se ne prekidaju isporuke energenata iz Rusije, navodeći ozbiljne posledice po narod Nemačke.

Prema njegovim rečima, nemačke vlasti ne bi trebalo da izlažu zemlju takvom riziku, inače će doći do „dramatičnih posledica“ po nemačko tržište rada.

22.20 - Ukrajina želi da SAD budu jedan od bezbednosnih garanta koji bi je štitili od budućih pretnji, izjavio je danas predsednik Volodimir Zelenski uoči najavljenog dolaska u Kijev visokih američkih zvaničnika Entoni Blinkena i Lojda Ostina.

Zelenski je ranije danas najavio da će američki državni sekretar Blinken i ministar odbrane SAD Ostin posetiti Ukrajinu u nedelju.

On je na konferenciji za novinare rekao da od od ovog susreta sa američkim zvaničnicima očekuje konkretne rezultate, između ostalog, i "sporazum koji Ukrajini obezbeđuje više oružja", preneo je Rojters.

22.01 - Regioni u Ukrajini u kojima su se oglasile sirene za vazdušnu opasnost

 

 

21.23 - Večernji brifing ruskog Ministarstva odbrane

 

 

 

21.23 - U Odesi se čuju eksplozije, prenose ukrajinski mediji. Međutim, još uvek se čekaju zvanične informacije.

21.00 - Zvanična Moskva upozorila je danas da Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) i specijalne službe Velike Britanije planiraju provokaciju u Lisičansku, sličnu onoj u Buči, preneo je TAS S.

To je saopštio Mihail Mizincev, načelnik ruskog Centra za upravljanje nacionalnom odbranom i u prilog tome izneo da su u taj ukrajinski grad u regionu Luganska stigli predstavnici medija koji su "učestvovali u insceniranom snimku u Buči".

„U Lisičansku, u Luganskoj Narodnoj Republici, pripadnici SBU zajedno sa specijalnim službama Velike Britanije pripremaju još jedan lažni video. Zbog tog cilja, u grad su unapred stigli predstavnici ukrajinskih i zapadnih medija, koji su ranije snimili iscenirane fotografije i video snimke u Buči“, izjavio je Mizincev.

Ruski vojni zvaničnik je saopštio da su "ovi lažni izveštaji vlasti u Kijevu o navodnim „zverstvima“ Rusije planirani da uskoro budu široko distribuirani u zapadnim medijima",navodi TAS S.

19.54 Blinken u nedelju u Kijevu

Američki državni sekretar Entoni Blinken i sekretar SAD za odbranu Lojd Ostin posetiće Kijev u nedelju, rekao je Zelenski. To će biti prva zvanična poseta zvaničnika američke vlade Ukrajini od 24. februara, kada je rusija započela specijalnu vojnu operaciju.

- Sutra, američki zvaničnici dolaze da nas posete - rekao je Zelenski na konferenciji za medije.

19.56 - Glavna obaveštajna uprava Ministarstva odbrane Ukrajine objavila je danas saopštenje u kojem se tvrdi da su u napadu na rusko komandno mesto u južnoj oblasti Herson ubijena dva ruska generala.

U saopštenju se tvrdi da su Oružane snage Ukrajine nanele juče "razoran udarac" na istureno komandno mesto 49. kombinovane armije ruskih trupa koje se nalazi na maloj udaljenosti od borbene linije u Hersonskoj oblasti, preneo je CNN.

"Rezultat: Terenski kontrolni punkt 49. kombinovane armije je uništen. Dva okupatorska generala su eliminisana, a jedan je teško ranjen i evakuisan u kritičnom stanju", stoji u saopštenju.

CNN navodi da nije mogao odmah da potvrdi tu tvrdnju niti je Rusko ministarstvo odbrane odgovorilo na zahtev da pruži komentar.

19.30 - Ukrajinska vlada najavila je danas novi policijski čas za vikend zbog upozorenja na moguće pojačanje ruske vojne aktivnosti tokom uskršnjih praznika.

Policijski čas biće na snazi od 19 časova u subotu do 5 sati ujutru u nedelju u Donjeckoj, Luganskoj, Harkovskoj, Zaporožskoj, Nikolajevskoj i Hersonskoj oblasti, gde su u toku intenzivne borbe, najavio je Kirilo Timošenko, zamenik šefa kabineta ukrajinskog predsednika. U drugim regionima Ukrajine, uključujući glavni grad Kijev, policijski čas će trajati od 23 sata u subotu do nedeljeu 5 ujutru, navodi CNN.

Ranije ove nedelje, ukrajinski zvaničnici u oblastima Luganska i Sumija pozvali su stanovnike da prisustvuju virtuelnim verskim službama na internetu, uz napomenu da su moguće ruske „provokacije“, kao i da su mnoge crkve uništene.

19.28 - Ukrajina: Tri osobe poginule u granatiranju Harkovske oblasti

Tri osobe su poginule, a još sedam je ranjeno danas u ruskom granatiranju istočnog ukrajinskog regiona Harkova, saopštio guverner oblasti Oleg Sinehubov, a prenosi Rojters. Ukrajinske vlasti saopštile su ranije danas da su u granatiranju poginula dva civila u gradu na liniji fronta u oblasti Luganska, a da je u raketnom udaru poginulo šest osoba u južnom lučkom gradu Odesi.

19.01 - Zelenski održao konferenciju za ukrajinske i strane medije

 

 

"Ne plašim se susreta sa Putinom, nemam pravo da se plašim", rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da će Kijev prekinuti pregovore sa Moskvom ako Rusija uništi ukrajinski narod u Mariupolju i održi "pseudoreferendume" za stvaranje "pseudorepublika" u oblastima koje je okupirala Rusija, javio je Rojters.

18.27 - Turska zatvorila vazdušni prostor za ruske avione koji lete ka Siriji

Tromesečna dozvola za korišćenje turskog vazdušnog prostora istekla je u aprilu, kaže Čavušoglu.

18.26 - U granatiranju Odese uništeno groblje

 

 

17.37 - Zelenski i Džonson razgovarali o novoj fazi vojne pomoći Ukrajini

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski razgovarao je sa britanskim premijerom Borisom Džonsonom o novoj fazi vojne pomoći, uključujući obezbeđivanje teškog naoružanja, izjavio je danas zamenik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Sibiga.

Govoreći na nacionalnoj televiziji, Sibiga je rekao da su dvojica zvaničnika, takođe, razgovarala o daljoj finansijskoj podršci Ukrajini, preneo je Rojters.

17.35 - Odesa

 

 


17.29 - Broj mrtvih u raketnom napadu na Odesu raste; Gerašenko: Šest nastradalih, među njima i beba

 

 

16.58 - Kijev: U raketnom napadu u Odesi poginulo 5, ranjeno 18 osoba

Najmanje pet osoba je poginulo, a 18 povređeno u današnjem raketnom napadu na ukrajinski lučki grad Odesu, rekao je šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak u onlajn objavi. Dve rakete su pogodile vojni objekat i dve stambene zgrade u Odesi, saopštila je južna vazduhoplovna komanda ukrajinskih oružanih snaga, preneo je Rojters. Pripadnici protivvazdušne odbrane uspeli su da unište još dve rakete koje su, takođe, bile usmerene ka gradu, navodi se u onlajn saopštenju ukrajinskih snaga.

16.55 - Moskva ispituje akcije SAS-a u Ukrajini

Istražni komitet Rusije će proučiti činjenice o akcijama Specijalne vazdušne službe britanske vojske (SAS) na teritoriji Ukrajine, objavljeno je na Telegram kanalu Istražnog komiteta Rusije. Britanija je u Lavov poslala eksperte SAS-a da pomognu ukrajinskim specijalnim službama u organizovanju diverzija na teritoriji Ukrajine, a svi podaci o tome će biti detaljno proučeni, navodi se u saopštenju, prenosi Sputnjik.

Istražni komitet Rusije u okviru svoje nadležnosti raditi na kontinuiranom otkrivanju osoba koje su umešane u podršku aktuelnoj vlasti u Kijevu, diverzantskih aktivnosti na teritoriji Ukrajine i teških zločina protiv civila i pripadnika oružanih snaga Rusije, navodi Sputnjik.

16.24 - Lindner: Nemačka da pomogne Ukrajini, ali bez ugrožavanja bezbednosti

Nemačka mora da učini sve što je u njenoj moći da pomogne Ukrajini da pobedi u ratu protiv Rusije, ali bez ugrožavanja sopstvene bezbednosti i odbrambenih sposobnosti NATO, izjavio je danas nemački ministar finansija Kristijan Lindner.

"Moramo učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo Ukrajini da pobedi, ali granica etičke odgovornosti je ugrožavanje sopstvene bezbednosti i ugrožavanje odbrambene sposobnosti teritorije NATO", rekao je Lindner u govoru na partijskoj konferenciji u Berlinu, preneo je Rojters.

16.14 - U Dnjepropetrovskoj oblasti, raketa je odletela na periferiju sela i ostavila ogroman krater više od 4 metra duboko u zemlji

 

 

 

 

16.00 - Ministarstvo odbrane prikazalo je snimak uništavanja ukrajinskih skladišta municije i naoružanja visokopreciznim artiljerijskim oruđama.

 

 


15.55 - Zgrada u plamenu u Odesi

 

 


15.54 - Novi detalji raketnog udara na Odesu!

Dve krstareće rakete ispaljene na grad sa Kaspijskog mora!

15.19 - Narodna milicija DNR: Ukrajinski ekstremisti prekinuli evakuaciju iz Marijupolja otvorivši vatru iz minobacača na mesto okupljanja građana

15.17 - Još slika iz Odese

 

 

15.16 - Rusiju treba priznati kao državnog sponzora terorizma - reakcija ukrajinskog ministra spoljnih poslova Dmitrija Kulebe na granatiranje Odese

"Jedini cilj ruskih raketnih napada na Odesu je teror. Rusija mora biti priznata kao državni sponzor terorizma i odnos prema njoj mora biti odgovarajući. Nema posla, nema kontakata, nema kulturnih projekata. Potreban nam je zid između civilizacije i varvara koji ispaljuju rakete na mirne gradove", napisao je ukrajinski ministar spoljnih poslova.

15.03 - U Lavovu uveden policijski čas

Policijski čas najavljen je u gradu Lavovu. Regionalni guverner Maksim Kozicki je kao razlog za uvođenje ove mere naveo "nove obaveštajne podatke“. Policijski čas će trajati od 23 sata danas do sutra u 5, a zatim svakog dana između tih sati do daljnjeg.

14.23 - Objavljeni snimci reketiranja Odese

Prema nepotvrđenim informacijama, ruske snage gađaju skladište goriva, ali na snimcima se vidi pogođena stambena četvrt

 

 

 

13.43 - Zaharova: NATO specijalci zapravo upravljaju borbenim dejstvima u Ukrajini!

12.46 - Bahrudin dečim je radio kao zavarivač u Azovstalju, ostalo su u obruču i posle 38 dana uspeli da se izvuku i vrate u Zenicu

12.12 - Rusi u toku noći oborili tri ukrajinska helikoptera Mi-8 i avion Su-25

Vojska Rusije je tokom noći oborila tri helikoptera Mi-8 u rejonu Čugujeva, dok je u Harkovskoj oblasti oborila avion Su-25, saopštio je portparol Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.

- Ruski PVO sistemi u oblasti Novaja Dmitrovka u Harkovskoj oblasti su oborili avion Su-25 ukrajinskih vazdušnih snaga. Takođe je tokom noći uništeno i 15 ukrajinskih dronova, uključujući jedan ‘Bajraktar TB-2’ iznad naselja Novaja Zarja u Nikolajevskoj oblasti - rekao je ruski general.

Pored toga, u rejonu Černobajevke su sistemima „Pancir S“ pogođene dve taktičke rakete „Točka U“ i tri projektila višecevnih bacača raketa. Konašenkov je naveo i da je ruska vojska tokom noći izvršila više od 1.000 granatiranja i da su uništena tri ukrajinska helikoptera Mi-8 u rejonu naselja Čugujev i tri raketna kompleksa „Osa AKM“ u naselju Barvenkovo, 16 skladišta sa naoružanjem i vojnom tehnikom, kao i 33 komandna punkta ukrajinske vojske.

 

 

Ruski general je naveo i ukupan bilans uništenog ukrajinskog naoružanja.

- Od početka specijalne vojne operacije uništeno je ukupno 141 avion, 110 helikoptera, 538 dronova, 261 protivavionski raketni sistem, 2.471 tenk i druga oklopna vozila, 274 višecevnih bacača raketa, 1.075 topova i minobacača i 2.311 jedinica specijalne vojne automobilske opreme - izjavio je ruski general.

11.14 - Hrvatska počela da blokira imovinu sankcionisanih Rusa

Zaplenjene su vile i šume u vlasništvu ruskih državljana i blokirano poslovanje njihovih preduzeća, prenosi danas Hina pisanje Večernjeg lista. 

10.12 - Moldavija duboko zabrinuta zbog izjave ruskog komandanta

Moldavsko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je ruskog ambasadora kako bi mu prenelo "duboku zabrinutost" zbog izjave visokog ruskog vojnog komandanta da je ugnjetavano stanovništvo u Moldaviji koje govori ruski jezik.

"Te izjave su neosnovane", saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Moldavije na svom sajtu.

Vršilac dužnosti komandanta ruskog Centralnog vojnog okruga Rustam Minekajev izjavio je na godišnjem sastanku Saveza preduzeća odbrambene industrije Sverdlovske oblasti, da će kontrola ruske vojske nad jugom Ukrajine pružiti mogućnost pristupa Pridnjestrovlju, prenela je agencija Interfaks.

"Kontrola nad jugom Ukrajine je još jedan izlaz u Pridnjestrovlje, gde je takođe zabeleženo ugnjetavanje stanovništva koje govori ruski", rekao je Minekajev.

09.13 - Neimanovani izvor iz ruske vojske tvrdi: Britanski specijalci izvršili desant u Lavovsku oblast!

08.18 - Papa Franja potvrdio da neće posetiti Ukrajinu

Poglavar Rimokatoličke crkve, papa Franja, izjavio je da neće posetiti Ukrajinu, iako je, navodno, ranije ovog meseca razmišljao o toj poseti.

"Kakva korist od posete Kijevu ako se rat nastavi i dan posle toga", rekao je papa izveštaču argentinskog dnevnika Nasion, prenosi BBC.

Papa je naglasio da je "spreman da učini sve da zaustavi rat", ali smatra da bi njegova poseta mogla da omete "više ciljeve", kao što su napori da se okonča rat.

"Svaki rat je anahron u ovom svetu i na ovom civilizacijskom nivou", poručio je papa.

07.51 - Kanada šalje haubice

 Kanada je isporučila Ukrajini "veći broj haubica M777 i pripadajuće municije" u saradnji sa SAD-om, rekla je ministrica odbrane Anita Anand.

“Ukrajini smo takođe obezbedili dodatno oružje Karl Gustaf, a pružićemo i oklopna vozila i drugu podršku”, rekla je Anand u tvitu.

 

 

07.38 - Ukrajina: Rusija nastavlja bombardovanje Marijupolja

Generalštab Oružanih snaga Ukrajine saopštio je jutros da je Marijupolj granatiran uz upotrebu dalekometnih aviona, a da je u grad stigla ruska inženjerijska jedinica kako bi deminirala infrastrukturu u luci.

 

 


Ruske snage nastavljaju blokadu ukrajinskih jedinica u oblasti fabrike Azovstalj, prenosi Interfaks Ukrajina. Dodaje se da Rusija nastavlja da delimično blokira Harkov i da ga bombarduje, a na Donjeckom pravcu izvodi ofanzivne operacije duž cele linije sukoba.

 

 

07.18 - Isplivao snimak iz katakombi Azovstalja

(UZNEMIRUJUĆi SNIMAK) Ranjeni militanati se živi raspadaju u katakombama čeličane.

 

07.11 - Detalji o potonuću "Moskve"

07.00 - Dva puta granatirana naselja u LNR

Oružane snage Ukrajine su tokom proteklog dana dva puta granatirale Lugansku Narodnu Republiku. Ovo je u subotu saopšteno u predstavništvu republike u Zajedničkom centru za kontrolu i koordinaciju režima prekida vatre.

Od strane Oružanih snaga Ukrajine zabeležena su dva granatiranja naselja Pervomajsk i Novoajdar iz artiljerijskih oruđa kalibra 152 mm i 122 mm (17 granata) i višecevnim raketnim sistemima BM-30 Smerč (šest). granate), kaže se u izveštaju.

Kako je precizirano u kancelariji, kao rezultat granatiranja u Pervomajsku, oštećene su tri stambene zgrade. Informacija o žrtvama još nema.

06.45 - Utvrđenje u školi

Ruski vojnici otkrili su i uništili utvrđeni položaj ukrajinskih snaga u srednjoj školi u jednom od oslobođenih naselja u Hersonskoj oblasti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

„U jednom od oslobođenih naselja Hersonske oblasti, rusko vojno osoblje otkrilo je i uništilo utvrđeno područje koje su zauzele ukrajinske nacionalističke jedinice. Nacionalisti su iskoristili zgradu lokalne srednje škole, koja se nalazi u neposrednoj blizini stambenih zgrada, kao uporište“, saopštio je vojni resor.

06.23 - Šta je sve Amerika poslala Ukrajini

Pres služba Pentagona je saopštila da vojna pomoć koju je Vašington pružio Kijevu uključuje više od 700 lutajućih granata Svičblejd, 90 haubica i 16 helikoptera Mi-17.

 

 

Reč je i o oružju koje je već isporučeno, i o onom koje SAD tek treba da prebace Ukrajini. Navodi se da je ukupan iznos vojne pomoći koju su SAD dodelile ovoj zemlji od 24. februara procenjen na 3,4 milijarde dolara, a od januara 2021. godine - na 4 milijarde dolara. Uključuje više od 1,4 hiljade prenosivih protivvazdušnih raketa Stinger. sistema, više od 5,5 hiljada protivtenkovskih raketnih sistema Džavelin, više od 14 hiljada „ostalih protivtenkovskih sistema“.

Foto: Tanjug/AP

06.12 - Zelenski: Rusija planira invaziju na druge zemlje

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sinoć je izjavio da je jasno da je Ukrajina samo početna tačka i da njegovi komentari jasno pokazuju da Rusija planira invaziju na druge zemlje.

Dodao je kako zapadni saveznici isporučuju oružje koje je Ukrajina zatražila, uključujući novo obećanje od 800 milijuna dolara vojne pomoći SAD-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
USAF

pre 2 godine

Nisu to nikakvi 'militanti' vec legalna vojska drzave UKRAINE!SLAVA UKRAINI!!

ratko

pre 2 godine

kanadska stoka toliko da svi ti govnari oce mir ,a ukrainci debili mesto da ih oteraju u pm oni jos uzimaju oruzije ,ma zato zgazite naciste usrane i kraj,Zivela Rusija

Dragy

pre 2 godine

Pitam se KO ovde ugrožava živote ovih ranjenika, ovi što ih napadaju ili ovi što se ne predaju?

miroljub

pre 2 godine

Ako je tačno da su degenerici sa br. ostrva poslali regularne trupe u Ukrajinu to je objava rata.Veliki deo sveta očekuje da Rusija sravni sa zemljom najpodmuklija i najpodlija stvorenja, zlikovci i zločinci bez premca na planeti zemlji.

Nikola

pre 2 godine

Svi šalju oružije, čak i S.Makedonija će "vratiti" ukrajincima 35 T-72M1 tenkova a dobiti 30 leoparda-2 od nemaca, a oni su i svoje PVO rakete Igla već poslali u Ukrajinu a dali su im stingere( na aerodromu Petrovcu kod Skoplja su već američki instruktori da ih obuče za korištenje)

Kocka

pre 2 godine

Sve u svemu jedino sigurno je da je Rusija napala Ukrajinu a ne obratno, i da Lugansk i Donjeck su ista stvar kao naše KiM (okupirana teritorija).... ostalo sve je u božijim rukama

maya elijah

pre 2 godine

U braku sam sedam godina bez djeteta, pa se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom, a razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da nema načina da zatrudnim, to bi mi stvarno zagorčalo život. sve dok nisam naišla na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje ja prolazim, pa sam kontaktirala DR ALABU i objasnila mu. rekao mi je sve što trebam dati prije nego što je mogao odustati od čarolije da vrati mog muža, što sam i učinila, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio ljubavnu čaroliju. Bilo je to čudo 48 sati kasnije, moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u bilo čemu što želim. Brzo sam nazvala alabu i ispričala mu što se događa u tom trenutku, a on mi je također pripremio i poslao lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje me sprečavaju da zatrudnem, a zatim me uputio o tome. kako ga koristiti prije nego što upoznam svog muža. To je nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće po cijelom tijelu, stvarno sam trudna, upravo sam 1. ovog mjeseca rodila dječaka. Obećavam da ću cijeli svijet obavijestiti o DR Alabi kako bih sačuvao svoju vezu, kao i da će mi dati djecu, koju danas s ponosom mogu zvati svojom. Za svaku ženu kojoj je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješite i donesete sreću svojoj obitelji, obratite se na e-mail DR Alabe: dralaba3000@gmail.com ili kontaktirajte njegov WhatsApp/viber na ovaj broj:+1(425) 477- 2744, on je Bog poslan da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam sreću.

Laki

pre 1 godinu

Jadna je zemlja kojoj je sarlatan predsednik. Da ti USA bude garant bezbednosti. Pa kome su oni pomogli. Gde god su se pojavili ostavili su tu zemlju u haosu. Liban, Libija, Iraq, Avganistan, Vijetnam Laos.... U Bijetnamu preko 6, 5 miliona poginulih CIVILA. Civila Zrlinski .

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija