• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/alo

26.04.2022

14:24

Kriza iz 2015. delovaće kao piknik u parku naspram onoga što nas čeka! Antiruske sankcije DOVEŠĆE do „jedne od najvećih prehrambenih kriza u ljudskoj istoriji“!

Pixabay

Vesti

Kriza iz 2015. delovaće kao piknik u parku naspram onoga što nas čeka! Antiruske sankcije DOVEŠĆE do „jedne od najvećih prehrambenih kriza u ljudskoj istoriji“!

Podeli vest

Energetski embargo i antiruske sankcije mogli bi da dovedu do „jedne od najvećih prehrambenih kriza u ljudskoj istoriji“

Prema Compact-u, nemačka industrija će bukvalno propasti samo nekoliko meseci nakon zabrane isporuke gasa iz Rusije. Uvedena je federacija, a nedostatak ruskog đubriva dovešće do gladi u mnogim zemljama. Izdanje takođe napominje da ogroman broj poljoprivrednika ove godine neće moći da seje ili će to raditi u nedovoljnim količinama.

Osim toga, prema oceni nemačkih stručnjaka, rasprostranjena nestašica hrane će izazvati nove tokove migranata i dovesti do ovakvih problema, u poređenju sa kojima će migraciona kriza iz 2015. delovati „kao piknik u parku“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija