• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

26.04.2022

15:01

(FOTO) OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIO DVOJE DECE u Rusiji! Pre vrtića počinio još jedno ubistvo!

printscreen Twitter

Vesti

(FOTO) OVO JE MONSTRUM KOJI JE UBIO DVOJE DECE u Rusiji! Pre vrtića počinio još jedno ubistvo!

Podeli vest

Dečak (5) i devojčica (6) poginuli su u pucnjavi u vrtiću u blizini Uljanovska

Ispostavilo se da je pucnjavu u dečjoj ustanovi počinio 26-godišnji Ruslan Ahtjamov, prenose Čelninskije Izvestja.

On je komšija 67-godišnjeg Aleksandra Dronina, na koga je registrovan pištolj. NJegovo telo pronađeno je u blizini sela Veškajma. Prema preliminarnoj verziji, Ahtjamov je ubio čoveka, uzeo mu pištolj i otišao u baštu. Tamo je smrtno ranio dadilju i upucao dvoje dece, a zatim izvršio samoubistvo.

 

Ahtjamov je od 2013. godine prijavljen u mentalnoj bolnici i patio je od poremećaja ličnosti, a identifikovao ga je otac. Ahtjamov je živeo u istoj ulici u kojoj se nalazio vrtić Rjabinka, direktno preko puta. Ruslanov otac je potvrdio da je često išao sa Droninom da puca u kamenolom. Nije imao veze sa vrtićem.

 

Ustanova nije imala obezbeđenje, samo je postavljeno panik dugme. Prema preliminarnim informacijama, napadač je došao u vrtić sa puškom IŽ-27 tokom odmora. Pripadnici policije su trenutno na licu mesta, a motiv zločina se utvrđuje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija