• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.05.2022

16:20

(VIDEO) GORI "ADMIRAL MAKAROV" KOD ZMIJSKOG OSTRVA? Pogođen još jedan ruski brod, nakon što je u Crnom moru potopljen i Putinov najveći ponos "Moskva"?

printscreen

Vesti

(VIDEO) GORI "ADMIRAL MAKAROV" KOD ZMIJSKOG OSTRVA? Pogođen još jedan ruski brod, nakon što je u Crnom moru potopljen i Putinov najveći ponos "Moskva"?

Podeli vest

Na društvenim mrežama se pojavilo nekoliko još nepotvrđenih izveštaja da ruski ratni brod gori u blizini Zmijskog ostrva u Crnom moru

Profil LiveUaMap, koji prati sukobe u Ukrajini u realnom vremenu, objavio je da je navodno zapaljena ruska fregata "Admiral Makarov". Navodi se da su spasilačke akcije u toku. Više aviona leti iznad fregate, a u blizini je i nekoliko spasilačkih brodova, objavili su na Tviteru.

 

 

Profil OSINTDefender, koji na Tviteru objavljuje informacije o ratu iz otvorenih izvora, navodi da je "sve verovatnije da su tvrdnje da je ruska fregata Admiral Makarov pogođena ukrajinskom protivbrodskom raketom Neptun tačne".

Ukrajinski poslanik Aleksij Gončarenko objavio je na svom Telegram kanalu da je "Admiral Makarov" pogođen ukrajinskom protivbrodskom raketom tipa Neptun.

On je dodao da je brod "teško oštećen", ali da je nastavio da pluta.

Podsetimo, nakon dramatičnog potonuća raketne krstarice "Moskva", ruska Crnomorska flota ostala je na samo tri glavna površinska borbena aduta, a najbolji i najvažniji od njih je raketna fregata "Admiral Makarov".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gavrilo princip

pre 1 godinu

Iformer sam smatrao malo ozbiljnim novinama vise vas ne citam

Dimitrije

pre 1 godinu

Skinite ovaj članak. Sami Ukrajinci priznali da je laž

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija