• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer

17.06.2022

07:00

LONDON SANJA UKRAJINSKU KONTRAOFANZIVU! Kijevu ćemo dati teško oružje i Rusija je "kaput", samo da još kažu kako će to uraditi?! NA ČEMU STE VI AMAN?!

Vesti

LONDON SANJA UKRAJINSKU KONTRAOFANZIVU! Kijevu ćemo dati teško oružje i Rusija je "kaput", samo da još kažu kako će to uraditi?! NA ČEMU STE VI AMAN?!

Podeli vest

Britanski ministar odbrane Ben Volas izjavio je danas da je Rusiji veoma teško i da bi uspeh Ukrajine mogao zavisiti od toga koliko brzo će moći da rasporedi teže oružje na liniju fronta radi otpočinjanja kontraofanzive

- Mislim da je Rusija, otkrićemo, u veoma, veoma teškom položaju, svakako po dubini svojih rezervi i moralu i to će učiniti svaki metar za koji se bore još težim. A u isto vreme, sada će nešto od težeg naoružanja doći u ruke Ukrajine i to će ponovo promeniti ravnotežu, rekao je on za CNN. Volas je dodao da će Rusija očajnički pokušavati da pronađe neki oblik pobede, ma koliko mali, da bi njen moral bio malo bolji, ali nije uveren koliko dugo Rusija može da izdrži ovu ofanzivu.

- Rusija je na terenu mesecima. Oni su uglavnom bili raspoređeni tri meseca pre invazije. Nijedna vojska nije dizajnirana da bude regrutna vojska na taj način, loše opremljena, koja trpi ogromne gubitke - naveo je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 1 godinu

Džonson sebe, verovatno, zamišlja kao novog Čerčila, ali što se tiče njegove analize specijalne operacije ruske vojske u Ukrajini, to je neverovatan spoj gluposti. Premijer je očigledno počeo da veruje u sopstvenu ratnu propagandu. On nema pojma o ruskom mentalitetu i duhu te nacije koja se u WW2 izborila, uz ogromne žrtve, sa najvećim zlom 20. veka, koje danas, nažalost, u vaskrsloj formi podržavaju u Ukrajini i Džonson i ostali zapadni lideri.Tako da njihovi snovi o nekakvoj kontraofanzivi ukrajinske vojske koja sada trpi ogromne gubitke je po onoj "što je babi milo..." A ako nešto od zapadnog teškog naoružanja i stigne do linije fronta, to će samo povećati žestinu ruskih avio, raketnih i artiljerijskih udara i obim ukrajinskih gubitaka. Bolje bi bilo da Džonson i ostali posavetuju Zelenskog da se vrati u realnost i da sa Rusima pregovara, a ne da ratuje jer što više ratuje, Ukrajina je sve manja i ko zna šta će od nje na kraju ostati.

Doca

pre 1 godinu

Tooo britanijo! Sad iskoristite tu SLABOST Rusije i NAPADNITE lično jer ste vi jaki, nepobedivi. Nadam se da imate onu stvar. Pa nisu vam to Srbi da ih sa 19 zemalja napadnete.

Penzionerj

pre 1 godinu

Manijaci, samo sanjajte. Doćiće i red na vas.

BOGDAN

pre 1 godinu

LONDON SANJA I SLOBODNO MOZE DA PRODUZI DA SANJA A NJIHOV SNJ NECE BITI ISPUNJEN I TO JE TO.

DRAGOLJUB

pre 1 godinu

Милунка Савић је још у доба Великог рата рекла: "Тешко оном коме су Британци савезници"!! Знају ТО и Украинци, само не могу да се изчупају из канџи!!

Perica

pre 1 godinu

Ovaj volas je stvarno voli a a Ukrajinci još veće voline. Ovi im daju oružje da što više izginu. Ludaci i ludaci ovi Englezi za dobrobit čovečanstva moraju da nestanu!

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija