• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

05.07.2022

17:13

KADIROV OBJAVIO SNIMAK, ZELENSKI POTPISUJE AKT O PREDAJI UZ REČI "AHMAT SILA"! Čečenski lider zamolio da se parodija ne komentariše sa zlom namerom

Tanjug/AP

Vesti

KADIROV OBJAVIO SNIMAK, ZELENSKI POTPISUJE AKT O PREDAJI UZ REČI "AHMAT SILA"! Čečenski lider zamolio da se parodija ne komentariše sa zlom namerom

Podeli vest

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je parodiju na ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog koji potpisuje akt o predaji u ratu, uz reči „Ahmat sila“

Kako se na snimku vidi, glumac koji predstavlja Zelenskog obraća se građanima Ukrajine, a potom potpisuje kapitulaciju „na kopnu, u vodi i u vazduhu“. Ruka na njegovom ramenu ga trese kako bi ga naterala da izgovori reči „potpunu denacifikaciju“, obavezujući Ukrajinu u roku od mesec dana od potpisivanja.

Na kraju se potpisuje tako što piše slovo „Z“ koje je postalo simbol, kako Rusi kažu, specijalne operacije u Ukrajini.

– U vezi sa potiskivanjem ukrajinskih snaga u Lugansku i potpunim oslobađanjem republike od banderovskih okupatora, Zelenski je potpisao akt o bezuslovnoj predaji. Ja smo prvi objavljuje snimak iz kancelarije – napisao je Kadirov u Telegram kanal ispod video snimka, u kojem se i sam pojavljuje.

Kadirov je zamolio da se snimak ne komentariše sa zlom namerom da bi se, kako kaže, izbegao srčani udar kod već uplašene osobe.

 

 

Podsetimo, juče je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu obavestio predsednika Rusije Vladimira Putina o oslobađanju Luganske Narodne Republike. Kako je Šojgu istakao, ruske trupe su zajedno sa jedinicama Narodne milicije LNR uspostavile punu kontrolu nad Lisičanskom i okolnim naseljima.

Foto: AP/Photo

Ukupna površina oslobođenih teritorija, od 3. jula, iznosila je 182 kvadratna kilometra, tvrdi Šojgu.

Pored toga, ministar odbrane je dodao da su gubici ukrajinske strane iznosili preko pet hiljada ljudi, od kojih je ubijeno preko 2200, a povređeno nešto preko 3200.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DUSAN

pre 1 godinu

ZELENSKI TREBA DA PODNESE RACUN SVOM NARODU STOGAJE DRUAO TOLIKO U RATU SA RUSIMA

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17