• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/daily mail

28.07.2022

18:38 >> 18:41

(VIDEO) OVA UKRAJINKA JE BUKVALNO ŽIVA USTALA IZ GROBA! Posle stravičnog prebijanja dva muškarca, i kopanja groba samoj sebi Nina je uspela da se vrati kući!

printscreen/youtube/Svіdok NTN

Vesti

(VIDEO) OVA UKRAJINKA JE BUKVALNO ŽIVA USTALA IZ GROBA! Posle stravičnog prebijanja dva muškarca, i kopanja groba samoj sebi Nina je uspela da se vrati kući!

Podeli vest

Muškarci starosti 27 i 30 godina upali su kuću Nine Rudčenko, tukli je bejzbol palicom i mučili dok se nije onesvestila. Potom su je odvukli do groblja, polili je vodom po licu da je probude, naterali da iskopa raku i rekli joj da legne unutra

Ukrajinka Nina Rudčenko (59) preživela je pravi užas kada su je u Poltavi napale pijane komšije, inače dva brata. Stravičan slučaj dogodio se 2020. godine, koji je pravi kandidat za rubriku "Verovali ili ne". Tada su krenuli da je zatrpavaju zemljom, a ona je šakama pokušavala da zadrži mali džep vazduha.

"Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su završili upitali su se da li sam mrtva i otišli", ispričala je Nina. Spasla, kako kaže, jer je grob bio izuzetno plitak pa je uspela da izađe i dopuzi do kuće gde je odmah izgubila svest Sledećeg jutra na podu ju je našla sestra Ljudmila Gura.

"Krv i modrice su joj bili preko celog lica. Bilo je crno i otečeno, jedva sam je prepoznala", priseća se Ljudmila. Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, a prema nalazima hirurga Oleksandra Klimčuka, imala je potres mozga, prelome vilice i nosa, dok joj je celo telo bilo u modricama.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva su uhapšeni i pokrenuta je istraga. Na saslušanju su pričali kako su bili pod dejstvom alkohola. Navodno, sve je počelo zbog psa. Komšije tvrde da im je Nina uzela psa, ali negiraju da su je mučili, u šta ostali meštani tog kraja ne veruju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija