• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

30.07.2022

17:35

UNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ ZATVORA U JELENOVKI! Tragovi krvi, izgorela tela i razbacani udovi.. Ovako izgleda pritvor nakon raketiranja ukrajinskih snaga!

Reuters

Vesti

UNEMIRUJUĆI SNIMCI IZ ZATVORA U JELENOVKI! Tragovi krvi, izgorela tela i razbacani udovi.. Ovako izgleda pritvor nakon raketiranja ukrajinskih snaga!

Podeli vest

Uznemirujući snimci stižu iz pritvorskog centra u Jelenovki koji su raketirale ukrajinske snage, a u kome su se nalazili ukrajinski vojnici, među kojima i borci nacističkog bataljona „Azov“ izgorela i ukočena tela, tragovi krvi, razbacani udovi

Dopisnici ruskih medija potvrdili su da su Oružane snage Ukrajine granatirale pritvor u Jelenovki iz američkog raketnog sistema HIMARS — na teritoriji istražnog zatvora pronađeno je mnogo krhotina i gelera američkih raketa.


Prema informacijama teritorijalne odbrane DNR, broj poginulih zarobljenika povećan je na 53. Po podacima Ministarstva odbrane, 83 osobe su ranjene, od kojih je osmoro bilo zaposleno u pritvorskoj jedinici. Službe trenutno raščišćavaju ruševine, a broj žrtava i ranjenih bi mogao i da se poveća.


Iz Ministarstva odbrane Rusije saopštili su ranije danas da je udar ukrajinskih snaga na Istražni zatvor u Jelenovki očigledna provokacija sa ciljem plašenja ukrajinskih vojnika i odvraćanja od namere da se predaju. Istražni komitet je pokrenuo krivični postupak povodom ovog incidenta.
 

Uznemirujući snimak možete pogledati OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija