• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.08.2022

17:03

PAMETNOM JASNO! Ameri raspisali konkurs za čuvara u Bondstilu: Na Kosovu i Metohiji - u Srbiji!

Printscreen

Vesti

PAMETNOM JASNO! Ameri raspisali konkurs za čuvara u Bondstilu: Na Kosovu i Metohiji - u Srbiji!

Podeli vest

Globalna kompanija za bezbednost, Continuity Global Solutions, sa sedištem u Vašingtonu raspisala je konkurs za "naoružane čuvare" na Kosovu i Metohiji u bazi Bondstil - u Srbiji

Ova kompanija je nastala pre 20 godina i pruža uslugu klijentima i vladama širom sveta. Kako navode, trenutno angažuju više od 3.500 "profesionalaca" u 15 zemalja.

Continuity Global Solutions je otvorio konkurs i za "profesionalce" na Kosovu i Metohiji, a upadljivo je i to da su odmah ispod ispod zvanja "Naoružani čuvar" naveli i mesto angažovanja: Kosovo i Metohija, baza Bondstil, Srbija.

Foto: Printscreen

Oni su u samoj aplikaciji napravili i poseban paragraf označen zvezdicom u kojem napominju da tzv. Kosovo nisu u mogućnosti da koriste kao zemlju jer se ne nalazi na listi u standardizaciji ISO Countries Code - na kojem su uvršetene sve međunarodno priznate zemlje.

Ovo je samo još jedan dokaz da je čak i privatnim američkim kompanijama koje vode poslove širom sveta jasno da tzv. Kosovo nije nezavisna zemlja već autonomna pokrajina Srbije koja, tek, ima privremenu vlast koju mogu koristiti za svoje aktivnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

spremaju se .. Deli oruzje Vucicu .. posle ce da bude kasno ..

Bezimeni

pre 1 godinu

Sve je u skladu sa američkim tumačenjem medjunarodnog prava!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija