• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.08.2022

14:52

ŠOKANTNO, FBI ODUZELA TRAMPU DOKUMENTA O MAKRONOVOM SEKSUALNOM ŽIVOTU! Predsednik Francuske ima tajnu koja bi mogla da procuri u javnost!

Vesti

ŠOKANTNO, FBI ODUZELA TRAMPU DOKUMENTA O MAKRONOVOM SEKSUALNOM ŽIVOTU! Predsednik Francuske ima tajnu koja bi mogla da procuri u javnost!

Podeli vest

Među kutijama navodno poverljivih dokumenata koje je američki Federalni istražni biro (FBI) izneo iz vile bivšeg predsednika Donalda Trampa na Floridi nalazi se i kompromitujući materijal o francuskom lideru Emanuelu Makronu, pišu mediji u SAD

Nije poznato šta u tom materijalu tačno piše, ali izvori upućeni u celu stvar kažu da je verovatno reč o detaljima iz Makronovog seksualnog i ljubavnog života.


Obaveštajni podaci


Nakon racije FBI na Trampovom imanju Mar-a-Lago u Palm Biču početkom meseca objavljeno je da su uzeti poverljivi dokumenti, koje je bivši predsednik bio obavezan da dostavi nacionalnom arhivu, a ne da ih nosi kući. Među tim dokumentima nalaze se i oni obeleženi sa "1A - info: Predsednik Francuske". Niko dosad nije otkrio šta piše u tim dokumentima, ali je magazin "Roling stoun" u ponedeljak objavio da bi mogli da kriju "prljave detalje" o Makronovom seksualnom životu.

Foto: Reuters

Donald Tramp
Nestašno ponašanje

Jedan sam od retkih koji zna za Makronovo nestašno ponašanje
Donald Tramp


Prema navodima dva izvora, Tramp je dugo na "neukusan način" bio fasciniran Makronom, čak se tokom i nakon svog boravka u Beloj kući hvalio da zna "pikanterije o njegovom ljubavnom životu". Tramp je, prema navodima izvora "Roling stouna", govorio da je neke od informacija o Makronu dobio preko obaveštajnih podataka, a neke na službenim brifinzima.

Foto: Tanjug/AP

Emanuel Makron


Taj magazin piše da su dokumenti obeleženi sa "1A - info: Predsednik Francuske" izazvali neverovatnu paniku u Evropi iako još nije poznato šta u njima piše. Ulje na vatru dodao je sam Tramp, rekavši nedavno da je jedan od retkih koji zna za Makronovo "nestašno" ponašanje.
Francuski zvaničnici nakon toga su se bacili na posao da otkriju koje tačno informacije Tramp ima o Makronu i vladi u Parizu i da li su one od velikog značaja.

Tramp: Proglasite me pobednikom izbora 2020. ili ih ponovite

Donald Tramp je u ponedeljak tražio da ga proglase pravim pobednikom predsedničkih izbora 2020. ili da glasanje bude ponovljeno. To je izjavio nakon što je prošle nedelje vlasnik Fejsbuka Mark Zakerberg obelodanio da je na toj društvenoj mreži na zahtev FBI ograničio širenje kompromitujuće priče o Hanteru Bajdenu, sinu sadašnjeg predsednika SAD Džozefa Bajdena.


"Sada je jasno da je FBI pre izbora sakrio priču o laptopu Hantera Bajdena. To je urađeno jer je FBI znao da bih ja pobedio na izborima da nisu sakrili priču", kazao je Tramp.


On je dodao da je u pitanju ogromna prevara i mešanje u izbore kakvo nikad nije viđeno u SAD.

"Zato bi trebalo da budem proglašen pravim pobednikom izbora ili da vlada proglasi izbore 2020. nevažećim i odmah organizuje novo glasanje", kazao je Tramp.


Zakerberg je, naime, prošle nedelje u podkastu Džoa Rogana otkrio je da Fejsbuk ograničio širenje priče o laptopu Hantera Bajdena, u kojem su nađene fotografije kako se drogira i ima seks sa prostitutkama. Vlasnik Fejsbuka je izjavio da mu je FBI rekao da je u pitanju neka ruska propaganda.


Intrigantna veza


Inače, Makron (45), koji je oženjen svojom 24 godine starijom profesorkom iz srednje škole Brižit (69), zbog te veze je od samog početka privlačio pažnju svetskih medija. Javnost je bila zapanjena kad je saznala da je izjavio ljubav Brižit kad je imao samo 16 godina. Međutim, Makron je još intrigantniji jer su ga mediji povezivali sa muškarcima, te su pisali da je u stvari gej, a da mu je Brižit samo paravan.

Foto: Foto AP

Emanuel Makron sa suprugom

Dovodili su ga u vezu sa njegovim telohraniteljem, koji je 2018. uhapšen i kasnije osuđen na tri godine zatvora jer je tukao demonstrante tokom protesta na Dan rada. Strahovalo se čak da mu je Makron odavao državne tajne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija