• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2022

08:44

RUSKI OLIGARH BOLNA RANA AMERA! Putinovom prijatelju prete sa 20 godina zatvora zbog kršenja sankcija!

Vesti

RUSKI OLIGARH BOLNA RANA AMERA! Putinovom prijatelju prete sa 20 godina zatvora zbog kršenja sankcija!

Podeli vest

Veliki prijatelj ruskog predsednika, milijarder Oleg Deripaska, našao se na udaru američkog ministarstva pravde zbog nepoštovanja sankcija koje je Amerika uvela Rusiji zbog sukoba u Ukrajini

- U svetlu nepravedne i ničim izazvane invazije Rusije na Ukrajinu, obećao sam američkom narodu da će Ministarstvo pravde raditi na tome da pozove na odgovornost one koji krše naše zakone i ugrožavaju našu nacionalnu bezbednost. Današnje optužbe pokazuju da to obećanje držimo - rekao je državni tužilac Merik B. Garland.

- Ministarstvo pravde neće prestati da radi na identifikaciji, pronalaženju i privođenju pravdi onih koji izbegavaju sankcije SAD kako bi olakšali ruskom režimu - dodaje se u saopštenju američkog ministarstva pravde.

- Kao što otkrivaju današnje optužbe, dok je služio ruskoj državi i energetskom sektoru, Oleg Deripaska je pokušao da zaobiđe američke sankcije lažima i obmanama kako bi unovčio i iskoristio američki način života - rekla je zamenica državnog tužioca Liza O. Monako i dodala:

- Tvorevine i mreže laži neće zaštititi Deripasku i njegove prijatelje od američkih organa za sprovođenje zakona, niti će zaštititi druge koji podržavaju Putinov režim. Ministarstvo pravde ostaje posvećeno globalnoj borbi protiv onih koji pomažu i podržavaju rusku ratnu mašinu.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Bahate, bezobrayne budale, šta će oni na sud da izvedu 2/3 čovečanstva koje se ne slaže sa njima i sarađuje sa Rusijom? Zašto onda prvo ne podignu optužnicu protiv Si Jipinga, predsednika Indije, Erdogana ili protiv vladara Emirata? Ovo su gori fašisti od Hitlera, čuj ti njih, ugrožava nacionalnu bezbednost Amerike!

Dimitrije

pre 1 godinu

Koji su to idioti i zločinci najgore vrste. Ovi oligarsi bi mogli da potroše koji dolar da se malo revanširaju budalama koje ih proganjaju

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija