• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2022

15:06

IZ SALONA ZA MASAŽU IZAŠAO IZMASIRAN PESNICAMA! Njegova poseta prostitutkama se završila bez - "Hepi enda"! (VIDEO)

PrintscreenYoutube

Vesti

IZ SALONA ZA MASAŽU IZAŠAO IZMASIRAN PESNICAMA! Njegova poseta prostitutkama se završila bez - "Hepi enda"! (VIDEO)

Podeli vest

Aržanov se osetio prevarenim kada je shvatio da u bordelu neće dobiti ništa osim virtualnog seksa

Grigorij Aržanov, sredovečni muškarac iz Čeljabinska, nije se baš dobro proveo u jednom od tamošnjih, kako ih još nazivamo "salona za masažu". Na kraju je masažu i dobio, ali pesnicama zbog čega je o svemu progovorio ispred kamera.

Aržanov se osetio prevarenim kada je shvatio da u bordelu neće dobiti ništa osim virtualnog seksa (gledaj, ali ne diraj), pa nakon što su mu vlasnici rekli da će razmotriti njegov zahtev da mu povrate novac, ali da će donošenje takve odluke trajati do 30 dana, krenuo je sa zida da skida televizor.

Prostitutkama se njegova ideja nije svidela, pa je ubrzo došlo do fizičkog obračuna.

Aržanov je, a tome svedoči i snimak sa nadzorne kamere, više puta udario jednu od "uposlenica", zbog čega su na njega nasrnuli izbacivači. Izveli su ga iz salona i pošteno isprebijali, pa policija sada sprovodi istragu, odnosno pokušava utvrditi sve okolnosti incidenta.

Aržanov je inspektorima rekao da nije imao nameru da ukrade televizor i da je samo hteo da izvrši pritisak na vlasnike "salona" da bi mu vratili novac, ali njegov se iskaz malo razlikuje od onih koje su dale devojke.

- Uredno je platio uslugu, u svemu uživao, pa je odjednom pokušao da ukrade televizor dok je sedeo i čekao da po njega dođe taksi - izjavila je izvesna Oksana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija