• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/jutarnji

18.10.2022

13:24

OTKRIVEN UZROK PADA RUSKOG AVIONA! Srušio se na zgradu, pa izazvao veliki požar, broj žrtava porastao na 13!

Tanjug/AP

Vesti

OTKRIVEN UZROK PADA RUSKOG AVIONA! Srušio se na zgradu, pa izazvao veliki požar, broj žrtava porastao na 13!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane saopštava da je požar u zgradi izazvao kerozin koji se zapalilo na mestu pada Su-34

Tehnička neispravnost letelice navodi se kao uzrok pada ruskog aviona koji se srušio na devetospratnicu u gradu Jejsku.

Broj žrtava je povećan na 13, dok je 19 osoba povređeno.

Ruski mediji prenose da se nesreća dogodila tokom trenažnog leta aviona koji je poleteo sa vojnog aerodroma. Ministarstvo odbrane je navelo da su piloti prijavili da se motor zapalio pri poletanju, a da se gorivo u avionu zapalilo prilikom pada letelice.

Foto: Tanjug/AP

 

Otvorena je istraga o padu aviona, a na mestu incidenta su vojni istražitelji, kriminolozi i predstavnici forenzičkog centra.

- Istragom su obuhvaćeni uzorci goriva na aerodromu, kao i neophodna dokumentacija. Ispituju se piloti koji su uspeli da se katapultiraju, kao i osoblje aerodroma - navodi se u saopštenju.

Foto: Tanjug/AP

 
 

Spasilačke ekipe su završile sa čišćenjem terena. Deset tela je izvučeno tokom akcije spasavanja, pa je broj preminulih porastao na 13, uključujući tri deteta.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je juče da se ruski supersonični lovac-bombarder Su-34 srušio u gradu Jejsku na Krasnodarskoj teritoriji, a da su se piloti katapultirali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50