• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

30.10.2022

20:14

NOVINARKU PREGAZILO VOZILO BIVŠEG PREMIJERA!

Vesti

NOVINARKU PREGAZILO VOZILO BIVŠEG PREMIJERA!

Podeli vest

Novinarka Kanala 5 Sadaf Naem pregažena je danas vozilom u kojem je se nalazio bivši pakistanski premijer Imran Kan, rekli su zvaničnici njegove partije Pokret za pravdu (PTI) i novinari

Nesreća se dogodila u istočnom delu Pakistana dok je Kan predvodio konvoj zajedno sa svojim pristalicama prema prestonici Islamabadu, preneo je Rojters.

Zbog nesreće Kan je zaustavio „dugi marš“ koji je vodio ka Islamabadu kako bi izvršio pritisak na saveznu vladu da raspiše vanredne izbore.

Njegov konvoj je krenuo iz istočnog grada Lahorea, a očekuje se da će stići u Islamabad u petak.

- Šokiran sam i duboko ožalošćen užasnom nesrećom koja je dovela do smrti reporterke Kanala 5 Sadafe Naeme tokom našeg današnjeg marša - napisao je Kan na Tviteru.

Novinar Kazafi But, koji je bio svedok nesreće, rekao je za Rojters da je Naem (40) izgubila ravnotežu jer je pokušala da se popne na Kanov kamion da bi dobila izjavu od bivšeg premijera.
Točak kamiona joj je prešao preko glave jer je pala na put, rekao je on. Lider PTI Musarat Džamšed Čema potvrdio je da je Naemu pregazilo Kanovo vozilo.

Nesreća se dogodila dok je Kanov konvoj bio u blizini grada Gudžranvale, 220 kilometara od Islamabada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17