• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.11.2022

21:02

NAMIRISALI KRV POSLE HERSONA! LONDON DAJE UKRAJINI JOŠ HILJADU RAKETA ZEMLJA-VAZDUH! Moskva upozorava, sve će ih uništiti?!

Reuters

Vesti

NAMIRISALI KRV POSLE HERSONA! LONDON DAJE UKRAJINI JOŠ HILJADU RAKETA ZEMLJA-VAZDUH! Moskva upozorava, sve će ih uništiti?!

Podeli vest

Premijer Velike Britanije Riši Sunak je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim izjavio da će London Ukrajini isporučiti još 1.000 raketa zemlja-vazduh.

- Premijer je potvrdio da Velika Britanija nastavlja sa isporukama vojne pomoći, uključujući isporuku još 1.000 raketa zemlja-vazduh i više od 25.000 kompleta zimskih vojni uniformi u slučaju da zima bude neverovatno hladna - navodi se u saopštenju Dauning strita.

Sunak i Zelenski su se dogovorili da nastave saradnju u cilju pružanja pomoći Ukrajini, zaključuje se u saopštenju.

Moskva je ranije uputila notu zemljama NATO-a zbog isporuka naoružanja Ukrajini. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov istakao je da će svaki teret koji sadrži oružje za Ukrajinu postati legitimna meta za ruske snage. Ministarstvo spoljnih poslova Rusije navelo je da se zemlje NATO-a "igraju vatrom" isporučivanjem oružja Ukrajini.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 1 godinu

DA!!! Puno je lakše ratovati i osvajati kad ovi drugi nemaju oružja! Rusi isti kao srbi.....Kad se i drugi naoružaju,onda bježanija!

vladimir

pre 1 godinu

Za početak jedan "kindžal" za Dauning strit 10 pa ako bude nedovoljno onda "Parlament" na pet stotina metara dalje ....sačuvajte im Big Ben da im odzvoni "the end"!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija