• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/dnevnik.hr/blic

25.11.2022

14:44

MAJKA UMRLA OD TUGE ZA SINOM! Tragedija srpske porodice potresla Australiju, prijatelji se opraštaju od Ilića...

Printskrin facebook

Vesti

MAJKA UMRLA OD TUGE ZA SINOM! Tragedija srpske porodice potresla Australiju, prijatelji se opraštaju od Ilića...

Podeli vest

Nezapamćena tragedija dogodila se u australijskom gradiću Kuber Pidi kada je Elizabet Ilić pronašla mrtvog sina Gorana Ilića (34) i umrla samo tri dana kasnije od tuge, navode lokalne novine "Coober Pedy Regional Times"

Ilić, 34-godišnji muškarac srpskog porekla, preminuo je 12. novembra. Bio je omiljen meštanin u malom južnoaustralijskom gradu, 850 kilometara severno od Adelaide, sa samo 2.000 stanovnika.

- Imao je prirodan šarm, bio je lepo vaspitan i pristojan - navode njegove komšije.

Samo tri dana nakon njegove smrti, mesto je potresla smrt njegove majke.

- U ranim jutarnjim satima, Elizabet Ilić se probudila sa bolovima u grudima i pozvala svoje prijatelje u pomoć. Pozvana je hitna pomoć, ali je umrla u bolnici nekoliko sati kasnije. Elizabet Ilić je imala istoriju srčanih problema i veruje se da je uzrok srčanog udara bila tuga zbog smrti njenog sina - posvedočile su komšije.

Na stranici GoFundMe otvoren je nalog za sakupljanje finansijske pomoći nakon smrti Gorana Ilića.

"Svako ko je komunicirao sa Goranom znao je da je drugačiji, mogao je da razgovara sa bilo kim i da ga šarmira svojom harizmom i ličnošću“, navodi se u akciji prikupljanja sredstava.

"Goran je ostavio uticaj na sve nas na toliko različitih načina, kao i i na mnoge druge gradove."

Meštani i Goranovi prijatelji opraštaju se od njega i na društvenim mrežama.

"Naše najiskrenije saučešće. Neka vam Bog da snage", napisao je jedan korisnik.

"Saučešće porodici. Goran će zauvek nedostajati i svet će uvek biti manje svetao bez njega", napisao je drugi.

Njegov prijatelj Luka Belošević se oglasio na Fejsbuku: „RIP mog brata Gorana Ilića. Tako ćeš mi nedostajati."

 

 

Mali australijski grad bori se sa trostrukom tragedijom - nakon smrti Gorana i njegove majke, prijavljena je smrt lokalnog vatrogasca Džejdena Votsa. Jedan meštanin je na mrežama odao poštu preminulima.

"Kakva užasna nedelja za zajednicu. Izgubili smo 3 prelepa člana našeg grada. Prvo Goran Ilić, pa samo nekoliko dana kasnije njegova mama, moja prijateljica, Elizabet, a zatim za samo nekoliko dana Džejden Vots."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija