• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

01.12.2022

13:31

ŠOK! UKRAJINCI SE POVLAČE IZ BAHMUTA! Rusi munjevito napreduju, sve je zatrpano TELIMA ukrajinskih vojnika - KIJEV TRPI STRAVIČNE GUBITKE!

Reuters

Vesti

ŠOK! UKRAJINCI SE POVLAČE IZ BAHMUTA! Rusi munjevito napreduju, sve je zatrpano TELIMA ukrajinskih vojnika - KIJEV TRPI STRAVIČNE GUBITKE!

Podeli vest

Ruska vojska je značajno napredovala u pravcu Bahmuta u DNR – uspostavljena je vatrena kontrola nad svim glavnim putevima, saopštio je savetnik vršioca dužnosti lidera republike Igor Kimakovski u emisiji „Solovjov lajv“

„U tom pravcu je napravljen značajniji pomak, jer tamo u potpunosti kontrolišemo situaciju i uspostavili smo vatrenu kontrolu nad svim glavnim putevima. Protivnik je, pogotovo u poslednje vreme, morao da premešta svoje jedinice, morao je da manevriše snagama i sredstvima“, rekao je Kimakovski.

On je precizirao da su gubici ukrajinskih snaga u tom pravcu ogromni.

„Kod Bahmuta je sve zatrpano telima ukrajinskih vojnika“, precizirao je Kimakovski. Kako je dodao, postoje informacije da ukrajinske trupe povlače tešku tehniku iz Bahmuta.

„Sada se ozbiljno utvrđuju iza Bahmuta. To sugeriše da će uskoro predati grad ili da ćemo ga mi osloboditi“, ističe zvaničnik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 1 godinu

Ajd sad kome da verujes, rusi kazu ukrajinci se povlace iz Bahmuta a ukrajnci kazu i pokazuju kako teraju ruse od Bahmuta....izgleda tamo laze ko stigne a ljudi ginu....

Mikan

pre 1 godinu

Rusija će zauzeti čitavu ukrainu i plus ostale zemlje u okolini ako se i dalje budu mešali u sukob sa ukrainom.interesantno je da to svi zaju ali ipak se trude da što više vojnika poginu i da je što beća materijalna šteta na koju zapad planira da dobro zaradi.

Dule

pre 1 godinu

Tako i treba, tucite ih bez milosti. Ne samo ukrajince nego sve idreda. Do god evropa ne shvati da je svetski problem br. 1. Amerika treba da ih Rusi mlate bez milosti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija