• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2022

08:00

BRITANSKI PLEMIĆ SE POTPUNO IZGUBIO! HARI: Megan i ja bismo bili najbolji kralj i kraljica

APfoto

Vesti

BRITANSKI PLEMIĆ SE POTPUNO IZGUBIO! HARI: Megan i ja bismo bili najbolji kralj i kraljica

Podeli vest

Britanski princ i njegova supruga optužili kralja Čarlsa, princa Vilijama i njegovu ženu Kejt da su bili ljubomorni jer je Megan bila popularnija od svih njih zajedno, te da su ih zato maltretirali i praktično izbacili iz kraljevske porodice

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl misle da bi bili bolji kralj i kraljica od svih plemića iz porodice. Njih dvoje su u drugom delu svog dokumentarca, emitovanog juče na Netfliksu, optužili Harijevog oca kralja Čarlsa, brata princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt da su bili ljubomorni jer je Megan bila popularnija od svih njih zajedno, te da su ih zato oboje maltretirali.

Ugroženo plemstvo

Hari i Megan su se u dokumentarcu žalili uglavnom na to što britanska kraljevska porodica nije tretirala bivšu razvedenu američku glumicu kao kraljevsku zvezdu. Njihovi prijatelji su, takođe, svedočili o toj "nepravdi", pa je tako jedan od njih izjavio da je Harijevo putovanje sa suprugom u Australiju u oktobru 2018, kad je Megan otkrila da je trudna, prošlo toliko dobro da se "Bakingemska palata osetila ugroženo".

Foto: AP/Photo

Princ Hari

Hari je to samo potvrdio.

Strani organizam


Megan Markl, koja je ranije optužila britansku kraljevsku porodicu za rasizam, ispričala je da ju je jedna od pomoćnica pokojne kraljice Elizabete II poredila sa "stranim organizmom".

- To vam je kao riba koja perfektno pliva. Moćna je, u dobroj je struji, a onda jednog dana dođe taj mali organizam. Kraljevska palata je odmah pomislila: "Šta je to? Šta to radi ovde? Ne izgleda kao mi. Ne kreće se kao mi. Ne sviđa nam se. Skinite ga sa nas" - rekla je Megan.

 

- Stvar je u tome što, kad se neko udaje za člana kraljevske porodice, treba da predstavlja podršku drugima, a ne da bude u centru pažnje ili da radi stvari bolje nego osoba koja je rođena za to. To uznemirava ljude. Izbacuje iz ravnoteže - kazao je princ Hari.

On je ponovo uporedio Megan sa svojom pokojnom majkom Dajanom. Hari tvrdi da je i princeza Dajana isterana iz kraljevske porodice iz istog razloga kao i Megan - samo zato što je zasenila one koji su "rođeni za to".

Foto: AP Photo/Matt Dunham

Megan Markl

Princ je otkrio i to da je bio prestravljen nakon što je stariji brat Vilijam vikao na njega tokom sastanka kraljevske porodice u Sandrigemu 13. januara 2020, kad su on i Megan saopštili da žele da prestanu da obavljaju kraljevske dužnosti.

Centar pažnje
Kad se neko udaje za člana kraljevske porodice, ne treba da bude u centru pažnje ili da radi stvari bolje nego osoba koja je rođena za to
Princ Hari

Zapravo se najviše prašine, prema Harijevim navodima, diglo kad su on i njegova supruga predložili da žive život "pola-pola", odnosno da polovinu vremena posvete kraljevskim dužnostima, a drugu polovinu sebi. Kako je princ ispričao, kraljica Elizabeta II je tad samo sedela i gledala sve to, ne rekavši ni reči.

Novinarska zavera

S druge strane, Megan je posebno istakla da joj niko od članova britanske kraljevske porodice nije pomogao, niti je zaštitio kad je imala psihičkih problema, odnosno kad je razmišljala o samoubistvu, jer bi u javnosti to izgledalo loše. O time koliko joj je bilo loše kroz suze je svedočila i njena majka Dorija Ragland.

I Hari i Megan ubeđeni su da se Bakingemska palata urotila protiv njih dvoje. Kako su rekli, u savezu sa medijima plemići su skovali zaveru protiv njih i žrtvovali ih kako bi se samo o njima pisalo u lošem svetlu, a ne o ostalim članovima porodice.

Osim toga, bračni par je sa javnošću podelio i neke od svojih privatnih fotografija, na kojima su i njihova deca Arči i Lilibet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Esterije

pre 1 godinu

nije Hari nikakav plemic nego britansko robovlasnicko nacisticko rimskosolomonsko kriminogeno govno , britansko kolonijalno djubre koje parazitira na grbaci radnicke klase kao i ovo njegovo rodbinsko solomonsko-vatikansko Nato djubre kuracdjordjewitz na dedinju .

Janko

pre 1 godinu

Ovako izgleda ĆURAN koji nepoštuje svoju otadžbinu pa zaboravi šta je ON a ko je ona?!! Pa to je monarhija koja je nastala u krvi..sreći..bolu..ljubavi i smrti mnogih engleza i ne-engleza!! I sad stigla glumica koja je bila pre mnogo nemirna pa da pokaže ko jz ONA!! JA BI VOLEO DA ONA STAVI KRUNU..tad bi svet izgledao kao šprdačina sa englezima.. Ovi glumci mnogo vole da glume pametne ljude..Zelenski..Arnold..Regan..Mala princeza pobzgulja u Kanadu..i...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17