• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2023

12:24

ROGOZIN UPOZORIO, NOVA TAKTIKU KIJEVA  "IDU U DUBINU D0 10 km!" Kako je Rusima ovo uopšte promaklo, "pojavljuju se direktno na lokacijama..."

Reuters

Vesti

ROGOZIN UPOZORIO, NOVA TAKTIKU KIJEVA "IDU U DUBINU D0 10 km!" Kako je Rusima ovo uopšte promaklo, "pojavljuju se direktno na lokacijama..."

Podeli vest

Dmitrij Rogozin, šef grupe vojnih savetnika i naučno-tehničkog centra „Carski vukovi“, upozorio je na novu taktiku Kijeva

"Oni idu u dubinu do 10 km naše teritorije“, rekao je bivši šef Roskosmosa na Telegramu, iznoseći detalje "ukrajinskih sabotaža".

Prema Rogozinu, ukrajinski borci koriste uniforme ruske armije ili mešovitu kamuflažnu uniformu ruskih dobrovoljaca "sa raznim šarenim ševronima".

„Oni idu u dubinu do 10 km naše teritorije da bi prikupili obaveštajne informacije. Pojavljuju se direktno na lokacijama naših vojnih jedinica", piše on na Telegramu.

Rogozin je napomenuo da, uzimajući u obzir „kako obično proveravamo vozila na kontrolnim punktovima“, treba pojačati kontrolu na graničnim putevima prema frontu. 

On je napomenuo da po pravilu „niko ne usporava automobile pune nervoznih naoružanih ljudi u kamuflažnoj uniformi“ i da bi ovu situaciju trebalo ispraviti radi jačanja bezbednosti.

„Banderovstvo nije samo spoljni neprijatelj, već i unutrašnji. Naša linija fronta je uslovna. Nedavni tragični događaji takođe nisu prošli bez sabotaže neprijateljskog podzemlja, siguran sam u to“, napominje Rogozin.

On je na kraju pozvao na povećanu budnost i pojačanu kontrolu na putevima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17