• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/index

19.01.2023

11:47

"NISAM SIGURAN DA JE PUTIN ŽIV" Zelenski šokirao sve u Davosu, pa krenuo direktno na ruskog predsednika - "Ko donosi odluke tamo? Kakvi su to ljudi"

AP/Fotomontaža

Vesti

"NISAM SIGURAN DA JE PUTIN ŽIV" Zelenski šokirao sve u Davosu, pa krenuo direktno na ruskog predsednika - "Ko donosi odluke tamo? Kakvi su to ljudi"

Podeli vest

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je u Davosu da ne zna ko zapravo donosi odluke u Rusiji

Zelenski je tokom obraćanja uživo na godišnjem sastanku Svetskog ekonomskog foruma u Davosu izjavio da će Ukrajina povratiti Krim od ruske vlasti, a govorio je i o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

"Nisam siguran da je predsednik Rusije, koji se ponekad pojavljuje na televiziji, da je to on. Nisam skroz siguran da je on živ i da on donosi odluke, odnosno ko donosi odluke tamo. Kakvi su to ljudi? Nemam takve informacije", izjavio je Zelenski.

On je takođe izjavio da mu nije jasno sa kim treba da pregovara.

"Ne razumem baš kako evropskim čelnicima možete obećati jednu stvar, a sledeći dan pokrenuti potpunu invaziju na zemlju. Samo mi nije jasno s kim imamo posla. Kad kažemo 'mirovni pregovori', ne razumem baš sa kim trebamo da pregovaramo", dodao je Zelenski.

Traži još oružja

Zelenski je još jednom pozvao zapadne saveznike i partnere da pošalju više oružja Ukrajini kako bi pomogli u borbi protiv ruskih snaga. Rekao je da su Ukrajini hitno potrebni oprema, artiljerija i granate.

"Stotine puta smo govorili o nedostatku oružja. Ne možemo ratovati samo na osnovu motivacije. Ukrajinska protivvazdušna obrana je naša slabost i Rusija će verovatno uskoro pokrenuti još jednu seriju napada dronovima", dodao je Zelenski.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MAESTRO

pre 1 godinu

MA BITNO JE DA ZNA KAD STIZE KINTA I NAORUZANJE KOJI SU OVO DILBERI

milan lala

pre 1 godinu

Minhauzen ponovo dobio napad shizofrenije . Tesko Ukrainskom narodu sa ovakvom budaletinom na celu drzave .

Marcco

pre 1 godinu

Zelenski mnogo što-šta "ne razume", a u stvari se samo pravi da ne razume.

miroljub

pre 1 godinu

Ovaj komičar je postao nepopravljivi tragičar. "Dajte još novca da ga operemo" pa on poravi budale od zapada. EU je krdo činovnika koji troše pare svojih građana, zamajavajući svoj narod. Svaka čast Orbanu!

Penzionerj

pre 1 godinu

Fašisto, brini ti o svom zdravlju a ostalo ćeš videti i valjda doživeti.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17