• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

26.01.2023

13:21

TELO PRELEPE VALENTINE PRONAĐENO U KOFERU! Dogovarali se da se venčaju, a onda je zadavio i raskomadao! Ubica hteo da pobegne u Crnu Goru

facebook.com/printscreen

Vesti

TELO PRELEPE VALENTINE PRONAĐENO U KOFERU! Dogovarali se da se venčaju, a onda je zadavio i raskomadao! Ubica hteo da pobegne u Crnu Goru

Podeli vest

Snimci video nadzora otkrili su poslednje trenutke života kolumbijske di džejke dan pre nego što ju je navodno pretukao i zadavio njen dečko iz Teksasa, koji je navodno oženjen i ima troje dece

Na snimku se vidi Valentina Trespalasios (23) kako izlazi iz taksija sa Džonom Pulosom (35) rano ujutru u subotu, dan pre nego što je pronađena u zalepljenom i zaključanom koferu koji je ostavljen u kontejneru na južnoj strani Bogote.

Njeno telo je u nedelju oko 14 časova u koferu pronašao beskućnik koji je tragao za sekundarnim sirovinama.

Foto: instagram.com/printscreen

Valentina i Džon

Sigurnosna kamera je snimila Trespalasiosovu kako drži Pulosa za ruku dok je hodala hodnikom pre nego što je prišla pultu za di džeja.

Mlada Kolumbijka je tada pozdravila di džeja, koji je tu stajao, i još nekoliko ljudi koji su bili iza gramofona dok je Pulos stajao u pozadini.

 

 

Trespalasios je završila sa poslom nešto pre 5 ujutro, a zatim se mogla videti kako izlazi iz kancelarije vlasnika noćnog kluba dok je Pulos bio u toaletu.

Njeni prijatelji su rekli lokalnim novinama da je par uzeo taksi koji je naručen preko aplikacije za deljenje vožnje i uputio se u stan na severnoj strani glavnog grada koji je Pulos iznajmio.

Foto: twitter.com/printscreen

Kofer u kom je nađena Valentina

Hteo da pobegne u Crnu Goru

Pulos je uhapšen u utorak uveče na međunarodnom aerodromu Tokumen u Panami, samo nekoliko trenutaka pre nego što se spremao da se ukrca na let Turkiš erlajnsa za Istanbul u Turskoj. Imao je i kartu za let iz Istanbula za Crnu Goru – gde ne postoji sporazum o ekstradiciji sa Kolumbijom.

Pulos je takođe kupio let od grada Panama do Sao Paula, Brazil, verovatno kako bi zavarao policiju. Sve karte su kupljene gotovinom kako se ne bi ostavio nikakav dokaz.

 

 

Prema preliminarnoj istrazi, Valentina je zadavljena na smrt i raskomadana pre nego što je njeno telo stavljeno u kofer.

Na slici koju je objavila panamska imigraciona agencija vidi se Pulos sa ogrebotinom na levoj strani lica, što je mogući pokazatelj da su se on i Valentina potukli.

Pulos, koji je prema kolumbijskoj štampi oženjen i ima troje dece, rekao je vlastima da je pobegao u Panamu jer je kartel Medeljin želeo da ga ubije.

Foto: La Policía Nacional

Džon Pulos

Pulos čeka da bude izručen Kolumbiji kako bi se suočio sa optužbama za femicid – specifično krivično delo u Kolumbiji. Valentina i Džon su izlazili oko osam meseci pre njenog navodnog ubistva 22. januara. Par se upoznao na muzičkom događaju gde je žrtva nastupala kao di džej.

 

 

Planirali da se venčaju?

Nekoliko dana pre smrti, navodno se preselila u iznajmljenu kuću sa osumnjičenim i planirali su da se uskoro venčaju. Kolumbijska nacionalna policija izvršila je pretres kuće, kao i automobila koji je iznajmio po dolasku u zemlju iz SAD.

Policija takođe analizira snimke sa kamera kako bi pokušala da identifikuje ko je bacio kofer u kantu za smeće u kolumbijskoj prestonici.

Dva dana pre smrti, Valentina je svojoj majci Lauri Idalgo poslala video snimak kako ona i Džon slušaju muziku u automobilu.

Laura je lokalnim medijima rekla: "Imao je dobre namere. Upoznao je nas, njenu braću, imao je nameru da se oženi, da živi ovde u Kolumbiji sa njom. Postao je veoma opsednut mojom ćerkom i bio je malo ljubomoran. U decembru se posvađao sa mojom ćerkom i to iz ljubomore jer je imala mnogo udvarača jer je bila veoma lepa."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija