• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/nypost

31.01.2023

12:55

IMALA 'TROJKU' SA KOLEGOM I NJEGOVOM ŽENOM, POKUŠALA MUŽA DA UVUČE U GRUPNJAK, A U STANICI... Nezasita policajka otvorila dušu, suprug joj na kraju - sve oprostio!

La Vergne police department

Vesti

IMALA 'TROJKU' SA KOLEGOM I NJEGOVOM ŽENOM, POKUŠALA MUŽA DA UVUČE U GRUPNJAK, A U STANICI... Nezasita policajka otvorila dušu, suprug joj na kraju - sve oprostio!

Podeli vest

Policajka iz Tenesija, koja je otpuštena zbog seksa sa šestoricom policajaca na dužnosti, ispričao je istražiteljima da je "pukla" dok je prolazila kroz težak razvod

To je na kraju dovelo do afera sa brojnim muškim kolegama koji bi, kako kaže, "zabili k***** u bilo šta“.

Megan Hol (26), objasnila je kako su stvari izmakle kontroli, a sada je objavljen transkript intervjua.

"Muž i ja smo tada bili na ivici razvoda i pukla sam, to je jednostavno izmaklo kontroli. Bila sam glupa, bila sam očajna, a momci su momci i oni će zabiti svoje **** u bilo šta", kaže ona u transkriptu, prenosi Njujork Post.

Hol je takođe tri puta razgovarala sa šefom ljudskih resursa Endrjuom Patonom. U jednom delu transkripta od 61 stranice, priznala je da je imala oralni seks sa kolegom Luisom Pauelom u policijskoj stanici. Dodala je i da je njihova afera uključivala "mnogo seksa" i da su je uzrokovali problemi u njenom braku.

Međutim, njihova veza postala je toksična nakon što je pokušala da raskine sa Pauelom. Rekla je da je počeo da preti da će se ubiti i da je planirao da popije "Džek Denijelsa", a zatim da slupa svoj auto.

"To je zbog tebe, uradila si mi ovo, povredila si me", navodno joj je rekao Pauel nakon što je odlučila da prekine vezu sa njim.

Aferu su na kraju prekinuli nakon što mu je priznala da je bila u seksualnoj vezi sa nekim drugim. Tokom intervjua priznala je i da je imala seks sa kolegom Lerijem Holadejem i da je učestvovala u "trojci" sa kolegom Patrikom Maljokom i njegovom suprugom. Navodno je razmenila eksplicitne fotografije sa nekoliko policajaca.

Do detlaja je opisala kako je pokušala da navede svog muža na seks sa Maljokom i njegovom suprugom, ali je taj plan, na njenu nesreću, propao.

"Megs je bio pored nas, na kauču, i rekao je - 'ako svi počnete da se ljubite, možda će nam se pridružiti Džed, moj muž'. Ali kada smo počeli da se ljubimo, Džed je rekao 'ne'", ispričala je Hol. 

 

 

Takođe se prisetila da je pokušala da namami svog muža u još jednu seksualnu vezu sa drugim parom, Tajom Mekgauenom i njegovom ženom. Mekgauen je takođe otpušten zbog afere sa Holovom.

"Taj je pokušao da nagovori Džeda da učestvuje. Igrali smo uno i onda je Mekgaunova žena izašla na terasu sa Džedom i ja i Taj smo se malo poljubili i to je bilo to", objasnio je otpušteni policajac, otkrivajući da su Mekgauenu stopala fetiš, pa mu je poslala svoje fotografije.

Uprkos otkrićima njenih višestrukih afera sa kolegama u policijskoj stanici, Hol je priznala da su ona i njen suprug odlučili da ostanu zajedno i planiraju da idu na terapiju za parove.

"Nije bilo lako, ali drago mi je što sam mu rekla sve", zaključuje Hol.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17