• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/sputnik

02.02.2023

07:49

"OBMANULA JE NEMCE!" Rusi optužili MERKEL za PRIPREMU RATA, podsetili BERLIN na MRAČNU PROŠLOST - ponavlja se STALJINGRAD?!

AP/Photo

Vesti

"OBMANULA JE NEMCE!" Rusi optužili MERKEL za PRIPREMU RATA, podsetili BERLIN na MRAČNU PROŠLOST - ponavlja se STALJINGRAD?!

Podeli vest

Predsednik Dume Vjačeslav Volodin izjavio je da će tenkovi, koje će Nemačka isporučiti Ukrajini, doživeti istu sudbinu kao i oni iz Drugog svetskog rata

On je na Telegram kanalu objavio poruku povodom 80. godišnjice bitke za Staljingrad.

„Kako je pokazala istorija, lekcije uništenja nacističke Nemačke kod Staljingrada nisu svi usvojili. Bivša kancelarka Angela Merkel je, dok je obavljala dužnost, obmanjivala međunarodnu zajednicu i svoj narod, pomagala je kijevskom režimu da se pripremi za rat. Aktuelni kancelar Olaf Šolc je otišao i korak dalje donoseći odluku o slanju nemačkih tenkova da ratuju protiv Rusije. Njihova sudbina biće kao i pre 80 godina. ‘Leopardi’će biti sravnjeni isto kao i fašistički ‘tigrovi’“, naveo je Volodin.

Predsednik Dume je dodao da nemačke vlasti treba da se sete 1943. godine i objasne svojim građanima zbog čega ponovo uvlače nemački narod u rat.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 1 godinu

Šta nas boli ku*ac o Angeli Merkel...pišite bre o Nebojši Stefanoviću...o Zorani Mihajlović...Šta? Ne smete!? Od koga bre ne smete? Aha, razumem...ne smete od njega (jel' to onaj što je izd'o Šešelja?)..oni su svi na istom zadatku...Uništenje Srbije!

Dragi

pre 1 godinu

Ajde što je obmanula Ruse (čitaj Putina), ali kako je uspela da prevari i našeg velemajstora? Dobila je (čitaj Nemačka) Kosovo za tričave investicije. Sećamo se njenih reči, citiram: "pusti sad Aleksandre Kosovo, drži se ti investicija, razvijaj Srbiju".

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17