• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.02.2023

11:31

SEVALI ŠAMARI, A ONDA I GOLE GRUDI! 15 ŽENA NAPRAVILO LOM U AVIONU, posada bespomoćno pokušavala da preuzme kontrolu! Šokantan snimak sa aerodroma u Brazilu! (VIDEO)

Printskrin Tviter/Avia.pro - War News, events, media

Vesti

SEVALI ŠAMARI, A ONDA I GOLE GRUDI! 15 ŽENA NAPRAVILO LOM U AVIONU, posada bespomoćno pokušavala da preuzme kontrolu! Šokantan snimak sa aerodroma u Brazilu! (VIDEO)

Podeli vest

Masovna tuča navodno čak 15 žena izbila je u četvrtak u avionu Gol erlajnsa na letu iz Salvadora za Sao Paolo u Brazilu

 

Žene su šamarale i vrištale, dok su putnici zapanjeno posmatrali haos, a članovi posade pokušavali da okončaju obračun i smire situaciju. Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako se žene udaraju i čupaju za kosu dok posada pokušava da ih razdvoji.

Masovna tuča je kulminirala kada je je jedna žena ostala bez majice pa je rukama pokrivala gole grudi.

Kao povod za svađu navodi se rasprava jedne majke i putnika koji nije hteo da zamene mesta, kako bi ona sedela sa svojim detetom koje ima posebne potrebe. Navodno je ogorčena majka prva počela da udara putnika. Svađa je ubrzo prerasla u masovnu tuču dve grupe žena, navodno iz dve porodioce koje su putovale  avionom.

Tuča je, inače, izbila dok su putnici čekali da polete sa aerodroma Baija u istoimenoj saveznoj državi. Na kraju su stjuardese ipak uspele da izbace 15 putnika iz aviona koji je poleteo sa skoro dva sata zakašnjenja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija