• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

14.02.2023

12:21

"RATNI ČIN!" TRAMPOV SIN OBJAVIO ŠOKANTNU FOTOGRAFIJU I RAZMONTIRAO BOMBASTIČNI "PROJEKAT NLO"! Nije jedini, prozivke i optužbe se nižu, ovo postaje problem, Bela kuća pribijena uza zid...

AP/Photo

Vesti

"RATNI ČIN!" TRAMPOV SIN OBJAVIO ŠOKANTNU FOTOGRAFIJU I RAZMONTIRAO BOMBASTIČNI "PROJEKAT NLO"! Nije jedini, prozivke i optužbe se nižu, ovo postaje problem, Bela kuća pribijena uza zid...

Podeli vest

Izveštajima o neidentifikovanim letećim objektima američke vlasti odlučile su da skrenu pažnju sa uzroka eksplozije „Severnih tokova“, napisao je sin bivšeg američkog predsednika Donald Tramp Mlađi na društvenim mrežama.


„Evo finog sjajnog predmeta da vas odvrati od činjenice da smo, izgleda, počinili ratni čin protiv Rusije“, navodi se u objavi.

Tramp Mlađi je objavu propratio slikom na kojoj se vidi veliki ružičasti slon na naduvavanje sa natpisom „Sjedinjene Države su raznele ‘Severni tok’“ i žena okrenuta leđima slonu koja gleda ka polici sa namirnicama sa natpisom „NLO“.

 

 

Podsetimo, američki novinar Simur Herš je ranije objavio tekst o svojoj istrazi eksplozija na gasnim magistralama „Severnog toka“. U članku Herš navodi da su američki ronioci tokom vojnih vežbi NATO-a „Baltops“ na leto 2022. godine pod cevovode „Severnog toka“ postavili eksploziv, koji su tri meseca kasnije aktivirali Norvežani.

Pentagon i Bela kuća su saopštili da SAD nemaju veze s tim, a Stejt department je pozvao da se veruje stavu Amerike.

Takođe, šef Američke komande vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) za sever, general Glen Van Herk, izjavio je, posle niza obaranja neidentifikovanih objekata, da se ne isključuje mogućnost i da su u pitanju vanzemaljci ili da postoji neko drugo objašnjenje.

Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer je u međuvremenu izjavila da ti objekti nemaju veze sa vanzemaljcima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija