• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/Informer

28.02.2023

00:15

LIDERI ZAPADNIH ZEMALJA BI DA SUDE PUTINU U LONDONU! MAJSTORI, NA KAKVI STE VI TO DROGAMA?! I Britanski The Economist vas ismeva!

Reuters/AP/Fotoilustracija

Vesti

LIDERI ZAPADNIH ZEMALJA BI DA SUDE PUTINU U LONDONU! MAJSTORI, NA KAKVI STE VI TO DROGAMA?! I Britanski The Economist vas ismeva!

Podeli vest

Zapadne zemlje žele da privedu ruskog predsednika Vladimira Putina „međunarodnoj pravdi", ali su zaboravile da ona pravda ne važi za lidere nuklearnih sila, objavio je britanski list The Economist.

Dodatno je naglasio da od tih snova predstavnika zapadnih zemalja neće biti ništa, jer ograničena međunarodna pravda ne važi za šefove država sa nuklearnim oružjem.

Britanski list konstatuje da u stvarnosti Putin ima toliko jak imunitet da niko iz sveta neće moći da ga pozove na odgovornost.

U ovo je ugrađeno skriveno žaljenje što stvari ne stoje drugačije.

Voleli bi i u Londonu još jedan „haški tribunal".

U Britaniji, inače, procenjuju da će Putinova odluka da suspenduje učešće Rusije u Sporazumuu o smanjenju ofanzivnog naoružanja (START-3) promeniti odnos snaga u svetu u narednoj deceniji.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17