• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.03.2023

22:14

MANDIĆ SE OBRATIO BIRAČIMA: Glasajte za Jakova Milatovića u drugom krugu, hvala svima koji su glasali za nas!

Anel Grbović

Vesti

MANDIĆ SE OBRATIO BIRAČIMA: Glasajte za Jakova Milatovića u drugom krugu, hvala svima koji su glasali za nas!

Podeli vest

Andrija Mandić je pozvao glasače da u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori glasaju za Jakova Milatovića.

- Želim da se zahvalim svakom glasaču Demokratskog fronta i 'Za budućnost Crne Gore'. Dobili smo mnogo glasova, ljudi su podržali politiku pomirenja i budućnost Crne Gore. U ovom trenutku mogu da kažem da pobede našeg kolege Milatovića nema bez podrške Demokratskog fronta, koliko god da je to dobar rezultat koji je ostvario. Bez Demokratskog fronta nema pobede nad Milom Đukanovićem, najvećim problemom današnje i prošle Crne Gore - rekao je lider Demokratskog fronta, koji je dobio 18,8 odsto glasova.

On je pozvao birače da glasaju za Jakova Milatovića.

- Dajem punu podršku Jakovu Milatoviću i pozivam sve građane Crne Gore da ga podrže. A od naših glasača, koji su glasali za Andriju Mandića, pozivam da glasaju za Jakova Milatovića. To je važno, jer Crna Gora mora da krene novim putem. Hvala mom srpskom narodu u Crnoj Gori i svim narodima koji su podržali politiku pomirenja - dodao je Mandić.

"Jakov Milatović je budući predsednik Crne Gore!"

- Mnogo sam srećan što večeras mogu da konstatujem da je naš glavni cilj da Milo Đukanović bude prošlost Crne Gore, to je najvažnije i to me raduje, kao i ove ljude koji su bili žrtve režima Mila Đukanovića. Znam da će ovo večeras što kažem na dobro da se vrati. Kad budu parlamentarni izbori, mi ćemo biti ona snaga koja će dominantno uticati na formiranje nove vlade koja vodi unutrašnju i spoljašnju politiku države. Velika pobeda je večeras ostvarena i biće krunisana podrškom Demokratskog fronta Jakovu Milatoviću, budućem predsedniku Crne Gore. Neka mu je srećno - dodao je lider Demokratskog fronta, Andrija Mandić.

 

 

 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija