• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.03.2023

07:28

OVAKO ŽELE DA SE REŠE PUTINA?! Medvedev raskrinkao PAKLENI PLAN Zapada, ako ne pokrenu NUKLEARNI rat, za 2024. spremaju NEŠTO JEZIVO?!

Reuters/Pixabay/Fotomontaža

Vesti

OVAKO ŽELE DA SE REŠE PUTINA?! Medvedev raskrinkao PAKLENI PLAN Zapada, ako ne pokrenu NUKLEARNI rat, za 2024. spremaju NEŠTO JEZIVO?!

Podeli vest

Zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev, izjavio je da je opasnost od nuklearnog sukoba porasla i da svaka nova isporuka stranih oružja Ukrajini, približava svet "nuklearnoj apokalipsi".

- Da li je pretnja od nuklearnog sukoba iščezla? Ne, nije. Povećana je", rekao je Medvedev u intervjuu za ruske medije, među kojima i agenciju TAS S. "Svaki dan stranog slanja naoružanja Ukrajini na kraju će približiti tu nuklearnu apokalipsu - upozorio je ruski političar.

Medvedev smatra da je Ukrajina deo Rusije, iako je zbog geopolitičkih i istorijskih razloga ruski narod, kako je rekao, podeljen veštačkim granicama. On kaže i da Moskva ne bi mogla da dopusti Kijevu da postane članica NATO i u tom slučaju pokrene opsežnu operaciju protiv Rusije pod okriljem Severnoatlanske vojne alijanse.

Moskva je pokušala da shvati kako je za Zapad moguće članstvo Ukrajine u NATO, s obzirom na to da "Ukrajina ima sopstveni kompleks za nuklearno oružje", rekao je Medvedev i istakao da bi, tada, Rusija morala da se suoči sa susedom koji "nije samo članica neprijateljskog bloka, već takođe planira da proizvodi nuklearno oružje".

Pored toga, Medvedev je za ruske medije izneo tvrdnju da će se Zapad mešati u predsedničke izbore u Rusiji 2024. godine, "kao što su uvek radili" od raspada Sovjetskog saveza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59