• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Mediji

27.03.2023

17:41

KINA OKREĆE LEĐA RUSIJI?! OVO NE SLUTI NA DOBRO! Ministarka Ning: Protiv smo raspoređivanja nuklearnog oružja u Belorusiju!

Vesti

KINA OKREĆE LEĐA RUSIJI?! OVO NE SLUTI NA DOBRO! Ministarka Ning: Protiv smo raspoređivanja nuklearnog oružja u Belorusiju!

Podeli vest

Kina je protiv ruskog raspoređivanja nuklearnog oružja u Belorusiju.

Ministarka spoljnih poslova Kine Mao Ning rekla je da je ta zemlja protiv najave Moskve da će nuklearno oružje biti raspoređeno na teritoriji Belorusije. 

- Do nuklearnog rata ne sme doći. Rat između zemalja koje poseduju nuklearno oružje treba izbeći i rizike da do toga dođe treba smanjiti i učiniti sve da se to ne dogodi - rekla je Ning.

Foto: printscreen

Kineska ministarka kaže da je ta zemlja protiv ruskog raspoređivanja nuklearnog oružja u Belorusiji

 

 

Podsećamo, Vladimir Putin izjavio je da postavljanje nuklearnog oružja u Belorusiju neće narušiti sporazume o neširenju nuklearnog oružja.

Rusija je u subotu prebacila u Belorusiju 10 aviona koji su sposobni da nose taktičko nuklearno oružje, javila je novinska agencija TASS.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bozho

pre 1 godinu

Kina merka 600 000km kvadratnih ruske teritorije do Vladivostoka, koja je navodno SSSR oteo od Kine jos ore 2 sv. rata, pa nije ni cudo stoovako postupaju sa Rusima , igraju toplo-ladno

Cease

pre 1 godinu

Prijatno sam iznenadjen otvorenim svrstavanjem Kine na stranu mira. Primirje odmah,trazi ceo svet

lol

pre 1 godinu

juce pisete rusija i kina zajedno ovo ono.. danas kina protiv rusije.. ni vi vise ne znate sta pisete, "novinari". ma bitno samo da je bombastican naslov, da idu klikovi.. al' dzaba adblocker radi :)

R Markovižć

pre 1 godinu

Kod vas na Radanu ugašen auto ide uz brdo, reka ide uz brdo...pa i Kina okrenula Rusiji leđa...Jadna Vam majka. Da li je Vučko pročitao ovaj tekst...Urazmite se ljudi!

Vidoje

pre 11 meseci

Друг Путин је у праву, са празном пушком се кућа не брани !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija