• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/mondo

31.03.2023

15:34

ALBANAC NARKO DILER UBIO JEDINU ĆERKU ZBOG DROGE! Izbo, pa zadavio Sabrinu (20) u autu! Zločin šokirao Australiju!

Printskrin Instagram

Vesti

ALBANAC NARKO DILER UBIO JEDINU ĆERKU ZBOG DROGE! Izbo, pa zadavio Sabrinu (20) u autu! Zločin šokirao Australiju!

Podeli vest

Sabrina Lekaj (20), studentkinja medicine poreklom iz Albanije, pronađena je mrtva u julu 2019. godine na prednjem sedištu "mercedes benca" u Australiji.

Bila je izbodena nožem, a automobil je bio parkiran 250 metara od njene kuće. Ubrzo je strašna istina izašla na videlo - ubio ju je otac.

Osuđeni trgovac drogom Petrit Lekaj (49) zadavio je i osam puta ubo ćerku Sabrinu u Kidman Parku u Adelajdi. Izdahnula je na licu mesta. Sudija Vrhovnog suda Triš Keli izrekla mu je doživotnu kaznu zatvora sa obaveznim minimalnim periodom od 20 godina bez uslovne slobode.

Lekaj je kasnije naveo da je ubio ćerku jer je saznao da je uzimala drogu.

Ubrzo je u medijima osvanuo uznemirujući telefonski razgovor između policije i oca ubice. Vrhovni sud Južne Australije takođe je objavio audio-snimak koji je policija snimila dok su pokušavali da uđu u trag Lekaju kada su primili izveštaje da je njegova ćerka izbodena.

- Možeš li da mi kažeš šta se dogodilo? Možda bismo mogli da dođemo do tvoje ćerke i da joj pomognemo - čuje se policajac na snimku.

- Ne, otišla je... mrtva je - odgovorio je Lekaj.

Na sudu je rečeno da je otac spakovao kuhinjski nož od 15 cm u nameri da se suoči sa ćerkom zbog njenih žurki i uzimanja droge. Kasnije je otkriveno da se Sabrina se noć pre ubistva zabavljala sa prijateljima u noćnom klubu gde je zaista uzimala kokain, ekstazi i ksanaks.

Lekaj je rekao da je samo nameravao da je uplaši, ali je "pukao" kada mu je ćerka rekla da je nije briga zbog "žrtvovanja koje je podneo da bi joj pružio bolji život". U policijskom intervjuu snimljenom u ustanovi za mentalno zdravlje, Lekaj je priznao da je ubio svoju jedinu ćerku. Na pitanje zašto je Sabrina pronađena sa ubodnim ranama po celom torzu, otac dvoje dece je šapnuo:

- Ja sam to uradio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17